Светлана Стефанова – изпълнителен директор на ФААК България“, е тазгодишният

...
Светлана Стефанова – изпълнителен директор на ФААК България“, е тазгодишният
Коментари Харесай

Светлана Стефанова с приз „Лъчезар Цоцорков“ от „Мениджър на годината 2022“

Светлана Стефанова – изпълнителен шеф на „ ФААК България “, е тазгодишният притежател на специфичната премия за развиване на районите „ Лъчезар Цоцорков “. Тя получи оценката си от ръководителя на Надзорния съвет на „ Асарел-Медет “АД Димитър Цоцорков на тържествена гала, която се организира на 10 ноември в Софийската опера и балет. Ежегодната премия е част от влиятелния конкурс на списание „ Мениджър “, който се организира за 15-а поредна година. Носителят ѝ се дефинира по методология на „ Делойт България “ след оценка на приноса в региона на районното развиване, обществената отговорност и измерими резултати за сполучливо извършени интензивности.

През тази година 10 бизнесмени бяха номинирани в влиятелния конкурс, като оценката „ Мениджър на годината “ за 2022 година получи Владимир Спасов, пълномощник на „ М+С Хидравлик “ АД.
-->
Председателят на Надзорния съвет на „ Асарел-Медет “АД Димитър Цоцорков поздрави Светлана Стефанова и всички отличени мениджъри и разгласи, че се надява с „ ФААК България “ да бъде осъществен взаимен план в поддръжка на локалните общности.

„ По-лесно е да си сполучлив водач, когато всичко е наред и върви по проект. За страдание, към този момент трета година живеем и работим във време на световна неустановеност и рецесия. А това прави триумфа на всички отличени в състезанието „ Мениджър на годината " още по-значим. Поздравявам всички наградени, които потвърдиха, че ние – българите, умеем да бъдем водачи и да се оправяме и с най-големите компликации. Смятам, че една от най-важните дела за нас, представителите на бизнеса, е да оказваме помощ за задържането и развиването на младежите в страната и за построяването на идващото потомство водачи, сподели Димитър Цоцорков.

Специалната премия за развиване на районите „ Лъчезар Цоцорков “ се присъжда от 2017 година, в границите на състезанието „ Мениджър на годината “. Тя бе учредена в памет на починалия ръководител на Надзорния съвет на „ Асарел-Медет “АД и на Българската минно-геоложка камара проф. доктор Лъчезар Цоцорков, който беше „ Мениджър на годината`2008 “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР