Свети Влас. Един от най-разпознаваемите български файтъри Деян Топалски ще

...
Свети Влас. Един от най-разпознаваемите български файтъри Деян Топалски ще
Коментари Харесай

Деян Топалски отново срещу молдовец на „MAX FIGHT 46” на 2 август, 20:30ч Свети Влас

Свети Влас. Един от най-разпознаваемите български файтъри Деян Топалски ще взе участие в 46-тата Гала вечер от поредицата „ Максфайт “. Столичният войник още веднъж ще се изправи против молдовец, този път в лицето на европейския първенец и първенец на Молдова за 2017 и 2019г Максим Заплитний. Двамата ще се срещнат по разпоредбите на МАХ 1 в категория до 84кг, като срещата е част от кулминационната точка на вечерта и се чака с огромен интерес от почитателите.

В „ Максфайт 44 “ още веднъж на кръга в Свети Влас Топалски не съумя да победи различен молдовец – Василий Кирица, а в миналата бойна вечер „ Максфайт 45 “ в мач за шампионския пояс, сънародникът му Максим Заплитний - Madmax съумя оптимално да затрудни международния първенец Александър Петров.
Деян Топалски именуван „ Самураят “ на “Maxfight има впечaтляваща визитка на професионалния кръг с многократните си шампионски трофеи в К1 и е притежател на шампионския пояс на организацията в категория до 84кг в ММА, в чийто формат е записал 22 професионални конфликта. Припомняме, че опитът на реалити звездата от известно ТВ шоу стартира още от аматьорския кикбокс, където Топалски е бетонирал 7 шампионски трофеи от национални шампионати.

Коравият молдовец имащ за цел въпреки всичко да реализира победа над българин, се оказва същинско предизвикателство за 38-годишния умел Деян Топалски. Столичният войник прочут с логичен дейности и премислени ходове на кръга неведнъж е заявявал, че избира стойностни противници.

Припомняме, че правилникът на max1 включва кикбокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и мятане, без право за пердах на земя.

„ Максфайт 46 “ ще се организира на 2 август от 20:30 в амфитеатър „ Арена “ в Свети Влас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР