Светът на холивудските бракове може да не е най-розовият и

...
Светът на холивудските бракове може да не е най-розовият и
Коментари Харесай

60 рози за моето момиче на 60 - трогателният жест на Пиърс Броснан към съпругата му


Светът на холивудските бракове може да не е най-розовият и те постоянно да се разпадат, само че за благополучие към момента има известни персони, които ни карат да продължаваме да имаме вяра в огромната обич.

Сред тях са артистът Пиърс Броснан и брачната половинка му Кийли Броснан, които не престават да стоплят сърцата ни със своята любовна приказка на повече от 20 години!

70-годишният Пиърс отбразнува 60-тия празник на своята обичана с хубав жест - букет от 60 червени рози. На фрагмента се вижда по какъв начин Пиърс е прегърнал жена си, а пред тях стои внушителният букет.
                             

" 60 рози за моето момиче с кафявите очи, което през днешния ден става на 60 ", написа артистът под фотографията, която разгласява в обществените мрежи.

" Чувствам се благополучен и блажен, че се изпречих на пътя ти в онази инцидентна заран в Кабо Сан Лукас ", добавя Броснан, визирайки деня, в който са се срещнали.

Кийли Шей Смит е американска журналистка и телевизионна водеща. Тя се среща с Броснан на празненство в Мексико, където отива да интервюира звездата от „ Наздраве “ Тед Дансън. Годината е 1994 – същата, в която двамата подписват брак.
                             

„ Той беше вълнуващ. Висок, мургав и хубав – всичко, от което всеки незабавно би бил притеглен “, казва след време тя пред People.

„ Имаше този своеволен искра в очите си. Помислих си „ Уау! “, обяснява Кели, говорейки за това, че се е влюбила от пръв взор в бъдещия си мъж.
                             

По думите на дамата на Пиърс, след първата им публична среща двамата са останали до 3 сутринта, разговаряйки под звездите.
 Класа и изисканост: Пиърс Броснан от 80-те години до през днешния ден  Класа и изисканост: Пиърс Броснан от 80-те години до през днешния ден  Класа и изисканост: Пиърс Броснан от 80-те години до през днешния ден  Класа и изисканост: Пиърс Броснан от 80-те години до през днешния ден
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР