Свекървата се премести да живее при нас, макар че и

...
Свекървата се премести да живее при нас, макар че и
Коментари Харесай

Заради свекървата ще се разведем

Свекървата се реалокира да живее при нас, въпреки че и сама би се справила. Не е доста остаряла жена и няма здравословни проблеми. Така че, за какво да живеем дружно?

Проблемът е, че през всичките години не съумях да намеря общ език с нея. Тя изисква непрестанно внимание и желае целият свят да се върти към нея.

Докато свекърът беше жив, всичко беше почти търпимо.

Свекървата счита себе си за пример за женска хубост и идеална стопанка. Винаги ми дава препоръки, укорява ме и продължава да го прави и в този момент. Тя обръща всяко събитие в своя изгода. Разваля ми настроението при всяка нейна поява. Можете единствено да си визиите какво ми е да пребивавам с нея под един покрив.

Преди просто пусках думите й около ушите си, тъй като рядко се срещахме. Не се оплаквах и на брачна половинка си, тъй като не желаех да утежнявам обстановката.

Свекърът беше болен дълго време, тъй че гибелта му не беше изненада. Свекървата беше доста близка с него и загубата на обичан човек й повлия доста. Ето за какво аз и брачният партньор ми я подкрепяхме по всевъзможен вероятен метод и се стараехме постоянно да бъдем до нея.

Скоро започнах да виждам, че свекървата се връща към нормалния си метод на другарство.

Бях щастлива, тъй като още веднъж можех да пребивавам пълностоен живот и да не се тормозя за майката на брачна половинка ми. Но избързах с насладата ми.

Свекървата сподели, че не може да живее сама. Измисли си някакви диагнози. Постоянно звънеше на сина си поради подправените си заболявания, тъй че брачният партньор ми се съгласи майка му да се реалокира при нас. Колкото и да се възмущавах, не можех да направя нищо.

Тя също предложи ние да се преместим при нея. Разбрах, че на нейна територия ще ме изравни със земята. Дори не желаех да мисля за взаимен живот, само че моят добросърдечен брачен партньор реши всичко самичък.

Съпругът ми ме увери, че това е краткотрайно. След като се възвърне, ще се прибере вкъщи. Той даде обещание, че самичък ще се грижи за нея, тъй че нищо значително няма да се промени в живота ми.

И какво мислите? Оттогава минаха шест месеца, а свекърва ми към момента живее с нас. Постоянно се караме. Уморена и раздразнена съм, тъй че връзките ни със брачна половинка ми се утежняват с всеки ден.

Не можем да останем уединено, тъй като майка му постоянно се меси в връзките ни. Тя даже не ни разрешава да приказваме уединено, тъй като си пъха носа в персоналните ни работи. И направиш ли й забележка, незабавно се хваща за сърцето и се преструва, че ще получи инфаркт.

Не можем да почиваме с другари, тъй като свекървата се опасява да остане сама. Или по-скоро преднамерено го споделя, с цел да я вземем с нас. Държи се като малко дете.

Съпругът се преструва, че всичко е наред, само че търпението ми свърши. Присъствието на свекървата ще ни докара до бракоразвод. И това е напълно действително, в случай че тя не се изнесе в близко бъдеще.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР