Сватбените камбани звъняха за трети път за Бритни Спиърс. Вчера

...
Сватбените камбани звъняха за трети път за Бритни Спиърс. Вчера
Коментари Харесай

Арестуваха бившия съпруг на Бритни Спиърс, след опит да провали третата й сватба

Сватбените камбани звъняха за трети път за Бритни Спиърс. Вчера тя се омъжи за Сам Асгари.

Радостта им за малко щеше да бъде помрачена, защото първият брачен партньор на Бритни - Джейсън Александър, другар от детството, нахлу в парцела ѝ и " се пусна онлайн " в обществените мрежи, с цел да покаже подготовката за церемонията. Обяви, че е там, с цел да съсипе сватбата.

Britney Spears' ex-husband Jason Alexander breaks into her home and crashes her wedding on Instagram Live:

“Where’s Britney? I'm here to crash the wedding.”
— Pop Crave (@PopCrave)

Бдителни почитатели незабавно писали на асистентката на Бритни, Вики, какво става, и тя взела ограничения. Мъжът бе арестуван от полицията.



Той и Бритни имат 55-часов брак, подписан в Лас Вегас. " Това е моята първа и единствена жена, аз съм първият ѝ брачен партньор ", викал той преди да бъде задържан. Капитан Камерън Хендерсън от шерифската работа на окръг Вентура сподели, че служителите на реда са се отзовали на сигнал за нелегално навлизане след 14 часа локално време в четвъртък. Хендерсън добави, че Александър е бил задържан, откакто чиновниците на реда са забелязали, че има заповед за задържането му в различен окръг.

Не му било за първи път да нахлува и тормози жена.

Бритни много се уплашила, само че съумяла да се посъвземе за венчавката, състояла се в четвъртък вечерта в Лос Анджелис.

Присъствали са към 60 посетители, в това число Дрю Баримор, Мадона, Парис Хилтън и Кати Хилтън, оповестява сп. " People ". Навремето Бритни и Мадона се разписаха в историята с целувка по сред им на MTV Video Music Awards през 2003, която бе оповестена за целувката на десетилетието.

Според източници на " People ", Спиърс била облечена в рокля на известната фешън къща " Versace " и се носела по пътеката до олтара под звуците на " Can't Help Falling in Love " на Елвис Пресли.

" Много съм разчувствуван, че този ден пристигна и те са женени. Знам, че той искаше това толкоз дълго. Сам е толкоз грижлив и я поддържа на всяка една стъпка ", сподели мениджърът на Асгари, Брандън Коен пред списанието след церемонията.

Преди тържествата вътрешен човек разкри, че 40-годишната Спиърс е подготвяла сватбения си ден близо девет месеца, написа life.dir.bg.

" Бритни стартира да възнамерява и мечтае за сватбата си малко откакто се сгоди през ноември. За нея е " огромна работа ", че най-сетне съумя да се омъжи. Искаше всичко да е съвършено ", споделят нейни близки.

Синовете ѝ Шон Престън - на 16 години и Джейдън Джеймс, на 15, не участваха на сватбата, само че са " щастливи " за майка си, сподели юристът на татко им и някогашен неин брачен партньор Кевин Федърлайн пред " People " в четвъртък.

Спиърс и Асгари се срещат на снимачната площадка на музикалния видеоклип на певицата " Slumber Party ". По-късно Спиърс разкри в радио изявление през 2017 година, че на нея и 28-годишната Асгари са ѝ били нужни съвсем " пет месеца ", с цел да се свържат още веднъж след клипа. " Той беше в действителност сладостен, по тази причина му се обадих. Сам е просто в действителност занимателен човек ", разправя тя, откакто ѝ лишило известно време да открие телефонния му номер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР