Учителка подстригва ученик с пазаруване, където му купува скъп дизайнерски

...
Учителка подстригва ученик с пазаруване, където му купува скъп дизайнерски
Коментари Харесай

Учителка подстригва ученик, на 15 години, като му купува колан Gucci за £345, преди да забременее от друго момче

Учителка подстригва възпитаник с извършване на покупки, където му купува безценен дизайнерски колан, стана ясно от съда.

30-годишната Ребека Джойнс е упрекната по шест обвинявания за присъединяване в полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който е била доверено лице. Тя отхвърля всички обвинявания.

Съдът в Манчестър разбра, че тя е поддържала първата си хипотетична жертва, 15-годишно момче, наречено единствено Момче А, като му е купила дизайнерски колан на Gucci за £345. След това тя го завела в жилището си в Салфорд, Голям Манчестър, където се твърди, че са правили секс два пъти. По-късно служители на реда иззеха видеонаблюдение от Trafford Center, показващо Джоунс и момчето дружно в Selfridges, до момента в който тя купува колана за £345, за който прокурорите твърдяха, че съставлява „ подкастряне “.

Тя беше отстранена от учебното заведение си по време на полицейско следствие и й споделиха, полицията не е имало полов акт. Пуснаха я под гаранция при изискване, че не е имала неконтролиран контакт с лица под 18 години....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР