Суперзвездата в UFC Хабиб Нурмагомедов не крие любовта си към

...
Суперзвездата в UFC Хабиб Нурмагомедов не крие любовта си към
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов: Ибрахимович ме покани в Милан

Суперзвездата в UFC Хабиб Нурмагомедов не крие любовта си към футбола и наскоро даже изрази предпочитание да се опитва в професионалния футбол. Колоритният войник разкри, че е получил оферта от дубайския клуб Ал-Васъл, както и че шведският нападател на Милан Златан Ибрахимивоч го е поканил в Милан. Предложение е пристигнало и от турския гранд Фенербахче. Хабиб показа и мнението си за футболните мегазвезди Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

" Получих, оферта от локалния клуб Ал-Васъл, Фенербахче също ми предложиха да се причисля към тях, Златан Ибрахимович ме предложения в Милан. Даже не съм разглеждал другите, към този момент загатнах Европа, Турция и ОАЕ, това е задоволително ", сподели първенецът в лека категория в забавно видео изявление, оповестено в YouTube.

" Защо желая да стана професионален футболист? Честно казано, желая да опитам нещо забавно, боевете към този момент ми стават скучни. Искам някаква действителна конкуренция. Спартак (Москва) е един от обичаните ми клубове. Знаете, навестявам мачовете им непрекъснато. Фен съм на хубавия футбол. Искам футболът в Русия да е забавен ", сподели още Нурмагомедов.

Боецът разяснява и другарството си с нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо. " Говорим си непрестанно, пращаме си известия съвсем всеки ден, само че когато се видяхме онлайн, имахме полемика по тематиката за мотивацията. Той ми сподели, че желае синът му да го наследи във футбола, само че се безпокои, че синът му няма да може да го направи, тъй като когато Кристиано е бил на неговата възраст, си е мечтаел просто да има елементарни обувки. Докато синът му има всичко. Всъщност хората са подтиквани от глада. Човек има потребност от мотивация, да има вътрешното предпочитание да реализира неща. Когато имаш всичко, е мъчно да си стимулиран по същия метод... Разбрах, че той е човек, който в никакъв случай няма да се задоволи с една, две или три трофеи. Наскоро той завоюва 31-ия си трофей, има повече голове от всеки различен в историята. Мисля, че той ще продължи да бомбардира противниковите порти още най-малко 2-3 сезона ", показа Хабиб.

А кой е най-хубав всред Кристиано, Меси и Златан? Нурмагомедов в началото отхвърли да ги подрежда по мощ, само че след това съобщи: " Е, бих сложил преди всичко Кристиано. Но и за Златан можем да кажем, че е популярен футболист. А в случай че гледаме резултатите, Меси е най-хубавият ".

" Моята връзка със Златан постоянно е била доста сериозна. Пишем си след всеки негов мач, след всеки мой пердах. С него си поддържаме връзка от доста по-рано и до през днешния ден това продължава. Даже мога да ви пусна едно негово мотивационно гласово известие, което той ми изпрати тъкмо преди един мой дуел, към пет часа преди началото му. Много съществени думи, доста добре ме стимулира ", сподели още Нурмагомедов, говорейки за другарството си с Ибра.

" Как си, братко мой? Всичко е наред при мен, изтощен съм след мача, само че играя с доста опит, работя доста крепко. Хората не виждат по какъв начин работя, те ме виждат единствено по какъв начин играя в мачовете и се чудят от кое място идва всичко. Вярвам в хубавичко работа - постоянно ти се отплаща. А след това всичко е в главата ти. Всичко е душeвност. Ако се чувстваш млад, значи си млад. Ако тренираш крепко, значи тренираш крепко. И в случай че знаеш, че си по-добър от всички, значи в действителност си по-добър от всички. Просто би трябвало да го направиш. Когато си номер 1, хората приказват, желаят да намерят нещо, което да употребяват против теб. Винаги е по този начин (тук Златан употребява нецензурна дума - б.р.). само че ние потвърждаваме още веднъж, още веднъж, още веднъж и още веднъж кои сме и от какво сме направени. Нищо не идва безплатно. Усиленият труд постоянно ти се отплаща. Точно както при теб - ти размазваш хора, тъй като работиш крепко, а не, тъй като това ти е обещано наготово или тъй като имаш шанс - не, не, не. Това е, тъй като си ти. Следвам те ", споделя Златан на боеца в гласовото известие.

" Това момче е един от най-хубавите за всички времена. По мое мнение може би Топ 10 за всички времена ", заключи Нурмагомедов, говорейки за Ибрахимович.

Боецът показа още, че футболният кумир от детството му е бразилецът Роналдо, прочут още като Феномена. Хабиб загатва в изявлението още имената на Ривалдо, Торе-Андре Фло и чешките звезди Карел Поборски, Владимир Шмицер, Милан Барош, Ян Колер и Павел Недвед, показвайки, че в действителност е на " ти " с футбола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР