Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се е консутирал с

...
Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се е консутирал с
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо търси помощта на психолог - Футбол

Суперзвездата на международния футбол Кристиано Роналдо се е консутирал с канадския психолог Джордан Питърсън. 37-годишният нападател разгласява фотография в „ Инстаграм “, без да даде каквото и да било пояснение за повода да се срещнат, само че от думите може да се разбере, че става дума за гибелта на детето на Роналдо.

Специалистът споделя по какъв начин е протекла срещата в телевизионното шоу на журналиста Пиърс Морган, който е голям обожател на футболиста от години.

„ Преди няколко месеца той имаше проблеми в живота си. Един другар му изпрати някои от моите видеоклипове. Той сподели, че ги е гледал, по-късно е прочел моята книга, която счита, че му е помогнала и по-късно е изискал да приказваме. Бях при него и си говорихме към два часа. Той ми сподели оборудването, което употребява, с цел да поддържа върхова форма, говорихме за компаните му... Основно за това какво желае в бъдеще и за трудностите, пред които е изправен “, сподели Питърсън, който като доктор няма законното право да разкрива повече елементи.

През актуалната акция Кристиано е отбелязал единствено 1 гол в общо 8 мача за клубния си тим Манчестър Юнайтед. Това стана факт в среща от шампионата Лига Европа против отбора на молдовския Шериф от Тираспол, до момента в който в британската Висша лига към момента е неясно копие на играча, който почитателите са привикнали да следят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР