Суперзвездата Долф Лундгрен няма да пристигне в България за снимките

...
Суперзвездата Долф Лундгрен няма да пристигне в България за снимките
Коментари Харесай

Долф Лундгрен накара българските киномани да заплачат

Суперзвездата Долф Лундгрен няма да дойде в България за фотосите на „ Непобедимите 4 “, каквито очаквания имаха почитателите на поредицата у нас. 63-годишният артист последва образеца на досегашния лидер на групата на екшън героите Силвестър Сталоун, който завърши работата си по кино лентата още в Лондон, оповестява " Монитор ".

В британската столица и все още е самият Лундгрен, като в този момент той е съсредоточил напъните си върху идващото си заглавие - „ Аквамен 2 “.

Междувременно в София фотосите на „ Непобедимите 4 “ към този момент започнаха, като се чака екипът да остане в страната най-малко до края на месеца. След това ще се насочи към Солун, където се чака, че ще завърши дефинитивно и снимачният развой. Ранните догатки са, че точно в прилежаща Гърция ще бъдат снимани подиуми, свързани със избавителна акция след похищение, а Джейсън Стейтъм щял да излети от транспортен съд с мотор.

Въпреки че няма да пристигна в България, към момента има вяра Лундгрен да се завърне на терен в Солун. Според информация на уеб страницата exflix.blogspot.com, името на артиста е вписано за сета в Гърция, само че дали фактически ще пътува до там следва да стане ясно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР