SugarSync е удобна и функционална програма за синхронизация на данни.

...
SugarSync е удобна и функционална програма за синхронизация на данни.
Коментари Харесай

SugarSync 3.10

SugarSync е комфортна и функционална стратегия за синхронизация на данни. Това може да е изключително потребно в случай че ви се постанова да работите на повече от един компютър и постоянно забравяте да копирате настоящите версии на документите си или новите файлове. Вече няма да забравяте тези неща, тъй като SugarSync ще се грижи за тях.

SugarSync се явява клауд-базиран сторидж инструмент, благодарение на който можете да качите най-важните си документи в облака и да имате достъп до тях когато и да е и от всяко място, както и да синхронизирате наличието на домашните папки и тези в офиса.

Програмата е лесна за приложимост. Само посочете кои тъкмо папки желаете постоянно да бъдат синхронизирани и за напред всичко ще се прави във фонов режим без да ви безпокои.

SugarSync обезпечава 2 GB гратис онлайн вместилище за данните ви. Ако компютъра на който желаете да синхронизирате в даден миг е офлайн, програмата търпеливо ще го изчака да се появи, а дотогава ще направи аварийно копие на цялата информация. Също по този начин резервира предходните положения на файловете и можете да се върнете към всяко едно от тях когато поискате.

За да ползвате SugarSync, е належащо да си създадете акаунт с имейл адрес и ключова дума, който ще ви разреши достъп до данните от всеки компютър, обвързван към интернет.

Приложението има комфортен интерфейс с табове за елементарно превключване сред другите функционалности. В допълнение, SugarSync предлага няколко менюта за по-лесен достъп, когато желаете да синхронизирате или споделите характерни папки.

Налична е и опция за шерване на данни с други консуматори, в случай че желаете.  Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в SugarSync 3.10:
Network Attached Storage sync (NAS) for SugarSync Business accounts
Concurrent uploads and downloadsBusiness accounts will be able to up/download up to 5 files at once
Individual accounts will be able to up/download up to 3 files at once
New analytics platform
Bug fixes to multiple Protected Folders screens (text and layout issues)
Fixed MacOS crash issues on installation
Fixed top crashes in 3.9.8
Fixed SugarSync not launching minimized
Updated name of CrashUploader to SugarSyncCrashUploader
Updated behaviour of high priority items in file transfer to work with concurrent transfers
#td_uid_42_5baa434743e5e.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://i1.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/09/SugarSync1.jpg?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_42_5baa434743e5e.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://i1.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/09/SugarSync2.jpg?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_42_5baa434743e5e.td-doubleSlider-2.td-item3{background:url(https://i0.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/09/SugarSync3.jpg?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: SugarSync 3.10 за Windows (13.4 MB)
Изтегли: SugarSync 3.10 за MacOS (29.5 MB)

Изтегли: SugarSync за Android
Изтегли: SugarSync за iOS
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР