Продуктовата пътна карта на Apple до 2027 г. наскоро изтече

...
Продуктовата пътна карта на Apple до 2027 г. наскоро изтече
Коментари Харесай

Ето какви са плановете на Apple за следващите две години: кога ще бъдат пуснати iPhone SE 4 и първият сгъваем iPhone

Продуктовата пътна карта на Apple до 2027 година неотдавна изтече в мрежата. Тази карта, макар че не е доказана, съдържа забавна информация по отношение на бъдещите нововъведения в iPhone, iPad, MacBook и други устройства на компанията.

Говори се, че всички модели iPhone 16 ще получат надстройка на оперативната памет до 8 GB, съответстваща на настоящите модели iPhone 15 Pro и Pro Max. Освен това iPhone 16 Pro и Pro Max могат да получат перископна камера с 5x оптичен зум, а размерът на екрана ще се усили надлежно до 6,3 инча и 6,9 инча.

Звездата на 2025 година може да се окаже iPhone SE 4, който да получи по-голям 6,1-инчов екран и мощна 48-мегапикселова камера. Този бюджетен вид ще предложи обилни усъвършенствания по отношение на предходните SE модели.

През 2026 година се чака сгъваемият iPhone с 6-инчов външен екран и огромен 8-инчов вътрешен екран. Това устройство евентуално ще употребява технологията LLW DRAM с ниска инертност и минимална мощ за възстановяване на продуктивността.

Пътната карта също загатва и за обновената гамата iPad и MacBook. Според слуховете, iPad Air може да получи OLED-дисплей, до момента в който iPad mini да има 8,4-инчов OLED-екран. Говори се, че MacBook моделите ще получат 14-инчови и 16-инчови OLED-панели.

Освен това Apple изследва и опцията за основаване на очила с добавена действителност (AR). Течът още загатва и концепцията за сгъваеми iPad-и. Тези артикули, в случай че въобще бъдат осъществени и пуснати на пазара, като ефикасни потребителски решения, биха могли да трансформират метода, по който взаимодействаме с технологиите.

Важно е да запомним, че тези данни са единствено клюки и не са доказани от Apple. Те обаче дават визия какви нововъведения може да донесе бъдещето за продуктите на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР