Стяга ли наистина Владимир Путин частни армии за войната в

...
Стяга ли наистина Владимир Путин частни армии за войната в
Коментари Харесай

Частните армии на Путин. Проговори олигарх

Стяга ли в действителност Владимир Путин частни армии за войната в Украйна? От няколко дни в международните медии се върти информацията, че съветският президент е отправил зов към олигарсите си да образуват батальони от пандизчии. Първи реагира Евгений Пригожин, който назовават готвачът на Путин. Той е притежател на кетъринг компанията " Конкорд ", обслужваща Кремъл.

Преди ден се появи се клип, на който мъж, поразително наподобяващ на Евгений Пригожин, пропагандира пандизчии да влязат в армията му. Мъжът дава обещание, че в случай че наказаните устоят шест месеца на фронта, ще бъдат освободени. А в случай че бъдат убити, ще бъдат заровени там, където са поискали.

-->

" Или Частни военни компании* и пандизчии, или децата ви. ", споделя Пригожин. Тези думи на олигарха бяха оповестени от пресслужбата на " Конкорд " в съветската обществена мрежа VK и по този начин удостовери, че персонално Пригожин пропагандира.

Руската редакция на BBC дава цялото изказване като откъс: " Без подозрение, в случай че бях пандизчия, щях да бленувам да се причисля към този другарски колектив, с цел да мога освен да изкупя дълга си към родината, само че и да й го върна в остатък. "

А към рецензиите, че Кремъл изпраща като бойци наказани с опрощаване на присъдите, Пригожин декларира: " И една последна забележка: тези, които не желаят частни армии и пандизчии да се бият, които спорят по тази тематика, които не желаят да вършат нищо и по принцип не харесват тази тематика, както и да изпратят децата си на фронта - или частни армии и наказани, или децата ви - решете сами. "

Преди това, сутринта в четвъртък, пресслужбата на " Конкорд " първо разяснява видеото с не толкоз непосредствено самопризнание, че в него фактически е Пригожин. " Наистина можем да потвърдим, че мъжът от видеото има чудовищна аналогия с Евгений Викторович. Съдейки по реториката му, той по някакъв метод взе участие в осъществяването на задачите на специфичната интервенция и наподобява, че съумява да го направи. "

От дълго време от Русия идва информация за готовност на наказани във войната, която Кремъл води в Украйна, против обещания за независимост. Основателят на портала Gulagu.net Владимир Осечкин я разказва в детайли.

В сряда поддръжниците на Алексей Навални разпространиха материал, в който настояват, че от колонията, в която е затворен опозиционният политик, са били изведени и наказани. Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна също удостовери тази информация в собствен отчет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР