Ползи за здравето от плодовата диета. Лятото е сезонът за

...
Ползи за здравето от плодовата диета. Лятото е сезонът за
Коментари Харесай

Ползи за здравето от плодовата диета

Ползи за здравето от плодовата диета. Лятото е сезонът за включването на леки, освежаващи храни в менюто. Ето за какво плодовата диета през това време е на напред във времето.

За да осигурите оптималната изгода от плодовата диета разделете храненията си на 3-5 пъти дневно, с цел да поддържате енергийните си равнища високи.

Въпреки че,  плодовете са нискокалорични, пробвайте се да ядете 100-200 грама едновременно. Избирайте качествени артикули и внимавайте с диуретичните плодове. Те могат да причинят отичане, изключително в случай че се употребяват през нощта.

Ползи за здравето от плодовата диета 12.06.24 23:00 Растения, които са щит против досадните комари 12.06.24 22:30 Елена Йончева евентуално въпреки всичко ще бъде евродепутат 12.06.24 22:08 РАЗСЛЕДВАНЕ: Пътят на „ Величие “,  от Старата баня на с. Ветрино до парламента- ЧАСТ 1 12.06.24 21:33 Нов участник в схемите на дясната ръка на Мартин Божанов-Нотариуса, Петър Ангелов-Пипо! Коя е Нина „ Комисионната “? 12.06.24 21:09

Монодиетата е тактика, при която ядете единствено един тип храна, като да вземем за пример ябълки, грейпфрути или ананаси, в продължение на 1-2 дни. Разделете храненията си на 4-5 дребни порции денем и пийте вода и пресни сокове, с цел да поддържате хидратация и хранителен баланс.

Многоплодовата диета включва ястие на зеленчуци и плодове в композиция с постоянни хранения. Тя може да продължи от 1 ден до седмица и ви разрешава да отслабнете до 5 кг.

Диетата с плодове продължава не повече от 7 дни и включва 4-6 хранения дневно. Тя се основава на изключването от диетата на захар, картофи, тестени произведения и печени произведения, както и на потреблението на протеинови храни в избрани комбинации с киселинни храни.

Системата „ минус 10 “ за разтоварване ви разрешава да свалите до 10 кг за седмица и да я повтаряте не повече от 4 пъти годишно. Като част от тази диета можете да избирате плодове по свое убеждение, като следвате прецизно систематизиране на храните по време на хранене.

Не забравяйте, че е значимо е да поддържате хидратация. Пийте най-малко 2 литра вода дневно. 

Източник: actualno

Още вести четете в: Здраве За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР