Строгите мерки постепенно отпадат и отново сме готови да отпътуваме

...
Строгите мерки постепенно отпадат и отново сме готови да отпътуваме
Коментари Харесай

3 неща, които винаги носим в плажната си чанта

Строгите ограничения последователно отпадат и още веднъж сме подготвени да отпътуваме до обичаното море. Ето и без кои неща не можем да се отправим към плажа тази година. 

Започваме с очевидното – крем със слънцезащитен фактор , колкото по-висок, толкоз по-добре. Слънцето може да е най-хубавият ни другар, когато гали косите ни и оставя по този начин мечтаните светли нюанси в тях, само че що се отнася до кожата, е най-големият ни зложелател. Не единствено тъй като тенът вид „ прекарах 2 часа в солариума “ от дълго време не е на мода, само че и тъй като то е главната причина за стареене на кожата ни. За плажа избираме най-малко фактор 30, който да ни защищити от рисковите UVA и UVB лъчи.



Рядко приказваме за това, само че по тази причина пък постоянно се срещаме с него – цистита. Няма жена, която най-малко един път през живота си да не е сблъскала с него и нормално това се случва в най-неподходящия миг. Едно почтено изстиване от носене на мокри бански и пиянство на коктейли, изложени на чаровния, само че подъл морски бриз може да го отключи. Затова тази година се въоръжаваме с , натурална хранителна добавка с дестилат от златна пръчица и червена боровинка, на която можем да се доверим, когато циститът ни изненада или пък да одобряваме превантивно, за здрава уринарна система.

До края на месец юни може да се възползвате от специфичната отстъпка от 10% при онлайн покупка на стойност над 20 лева на всички артикули от уеб страницата на. За задачата използвайте промокод 'momichetata'.



И не на последно място, гледаме постоянно да сме в компанията на една добра книга . Дори на плажа. През лятото времето като че ли стопира, а бризът, вълните и далечните викове на чайки са превъзходен саундтрак към всяка лятна история. За плажа избираме четива, които ни гълтам в историите си, като „ Назови ме с твоето име “ от Андре Асиман, нещо занимателно като „ Еленор Олифант си е супер “, а за какво не и някой престъпен разказ.



С поддръжката на CystiRen

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР