Стресът и напрегнатото всекидневие водят до качване на килограми. Дрехите

...
Стресът и напрегнатото всекидневие водят до качване на килограми. Дрехите
Коментари Харесай

6 страхотни начина за моментално отслабване

Стресът и напрегнатото ежедневие водят до качване на килограми. Дрехите към този момент не ви стават, чувствате се тежък и муден. Това работи доста потискащо, само че с цел да влезе още веднъж в нормата са нужни много повече старания от нормалното.

Затова, до момента в който не е станало прекомерно късно, ще ви предложим 6 ефикасни метода да си възвърнете старите килограми или да свалите ненужните.

1. Недейте да похапвате нищо тестено

Всякакви тестени артикули като самун, банички и други сладкиши би трябвало неотложно да се спрат. Когато ги консумираме постоянно, ние пълнеем в долната част на тялото си - напълняват задните ни елементи, бедрата и коремът. Усещаме, че сме непрекъснато с подути стомаси, нарушава се и качеството на сън. За да свалим тези ненужни кила просто би трябвало да вкараме в менюто си храни, съдържащи повече фибри, тъй като те ще съумяват да ни заситят и ще ни създадат по-енергични. Тестените храни би трябвало да се спрат напълно.

2. Яжте храната на дребни порции

Нередовното хранене предизвиква напълняване, гастрити и рефлукси. Погрешно е след работа да си сипем голяма порция с храна и да се нахвърлим юначен върху нея. Най-добре е да се храним по-честичко, само че на дребни порции, колкото размера на сгънат пестник. По този метод ние ще разпределяме храната отмерено, с цел да може тя да има време по-бързо да се преработи от организма. А и по този начин няма да сме гладни и да ни става тежко, което е разумно. Най-здравословния период сред храненията е два часа и половина. Намирайте време за 2 леки закуски, които да са формирани от плодове и сурови ядки.

3. Сутрин си правете вода, примесена с лимон

Ако желаете да ускорите вашия метаболизъм, всеки ден го започвайте с топла вода с изстискан лимон в нея. Като сурогат на лимона можете да ползвате краставици или ягодки. През целия ден пийте повечко течности. По този метод ще имате повече мощ и сила, а и кожата ще се прочисти по-добре. Ще започнете да сваляте килограмите и да си връщате мечтаната визия.

4. Движете се повече

Ако решите, че желаете ускорена диета, би трябвало да намерите време непрекъснато да се движите. Започнете деня с гимнастика, може да потичате в близкия парк. През деня можете да покарате колело, а вечерта да я завършите с приятна разходка. Ако живеете или работите на място, където има стълби, започнете да ги изкачвате и забравете за асансьора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР