Стремежът на човека да узнае какво крие бъдещето датира от

...
Стремежът на човека да узнае какво крие бъдещето датира от
Коментари Харесай

Известни предсказания за бъдещето на Турция

Стремежът на индивида да узнае какво крие бъдещето датира от антични времена. Такова познание е скъпо, тъй като ще дефинира стъпките ни в сегашното и ще предотврати доста неверни решения. За страдание индивидът не разполага с инвентариум, който да му разреши да погледни напред във времето.

Съществува цяла просвета за прогнозиране на бъдещи събития, само че сухата материя не може да улови и планува всички превратности на ориста, завоите на събитията и непредвидените дейности на всеки, забъркан инцидентно или не в някое събитие.

Какво остава на хората освен това състояние, с изключение на да се извърнат към света на предсказанията и гаданията. Тези практики са толкоз антични, че е мъчно да се открие началото им. Имената на предсказатели и гадатели са станали нарицателни и се помнят епохи след времето, в което са живели. Нострадамус, Ванга, Джуна и още хиляди други са известни на доста хора по света, които одобряват съществено техните видения.

За всяка страна по света има известни на народа, който я обитава, предсказания, а дали те ще се осъществен е въпрос, чийто отговор е в бъдещето.

Съседната на нас Турция не прави изключение, а любознанието у нас към нея е обяснимо, поради местоположението на страната и историческите връзки, които съществуват сред нас и Турция.

Какво вещаят звездите за Турция съгласно известни гадатели?

 Османска империя

На този въпрос отговор е даден още през ХVІ век и то от мюсюлмански оракул Муста - Един. Този вещател спечелил вниманието на султана с точни прогнози, само че имал смелостта да споделя всичко, което знае за бъдещето, а това не всеки път вещаело положителни дни за него.

На въпрос на владетеля какво ще бъде бъдещето на империята, той дал отговор, че Османската империя ще преживее дълги и славни времена, само че най-после народ, който живее на североизток, ще я превземе и още веднъж християни ще владеят Цариград.

Това предсказване не е изказано единствено от Муста - Един. Същото твърди и монахът Авел (1757 -1841) година. В своя книга с предсказания той твърди, че остарялата столица на Византия - Константинопол, още веднъж ще бъде християнски град.

Това вещаят също йеромонах Агафангел през Х век, Козма Етолийски през ХVІІІ век, Мартин Задека през ХVІІІ век и монахът Антоний Чапеле през 1871 година.

Кой ще бъде народът, който ще върне Контантинопол още веднъж на християнския свят?

 Истанбул, Турция

Според Серафим Саровский(1754-1833) година по-голямата част от територията на днешна Турция ще бъде окупирана от руснаци.

Според монаха Паисий Святогорец, който е съвсем наш съвременник, защото е умрял през 1994 година, в Близкия и Средния изток следва война с присъединяване на Русия, Европа и Китай и това ще има тежки последствия за Турция.

Много хора ще загинат, други ще одобряват християнството, а някои ще избягат в Месопотамия, където в този момент е днешната страна Ирак. Тогава Константинопол ще стане още веднъж гръцки.

Мюсюлманските пророци дават на Цариград 600 години, в които да бъде турски. Те изтичат през 2053 година. А дали пророчеството ще се сбъдне, доста от хората, които живеят в този момент в България, ще имат опция да видят с очите си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР