Стреляха по паркиран автомобил в столичния квартал Люлин“. Изстрелите най-вероятно

...
Стреляха по паркиран автомобил в столичния квартал Люлин“. Изстрелите най-вероятно
Коментари Харесай

„Отзад е детското столче на дъщеря ми“: Стреляха по автомобил в „Люлин“

Стреляха по паркиран автомобил в столичния квартал „ Люлин “. Изстрелите най-вероятно са от въздушна пушка, а повода - спор за паркомясто.

В събота по обед Ивайло води детето си до детски празненство център. Тогава той паркира автомобила си на паркомясто, което се намира сред няколко жилищни здания в столичния квартал „ Люлин “ 7.

Бащата и дъщерята се връщат до колата към 15 минути по-късно и виждат вреди по автомобила.

 Стрелецът от „ Люлин “ се „ целил в гарги “. Пострадалата жена е с рана над окото Тази сутрин 3 мин. Стрелецът от „ Люлин “ се „ целил в гарги “. Пострадалата жена е с рана над окото  Битка за паркомясто: Бясна съседка запечата кола с монтажна пяна в София (ВИДЕО) България 1 мин. Битка за паркомясто: Бясна съседка запечата кола с монтажна пяна в София (ВИДЕО)  Прокуратурата във Враца за простреляното дете: По-скоро се касае за безразсъден случай България 3 мин. Прокуратурата във Враца за простреляното дете: По-скоро се касае за безразсъден случай  Стрелецът от „ Люлин “ се „ целил в гарги “. Пострадалата жена е с рана над окото Тази сутрин 3 мин. Стрелецът от „ Люлин “ се „ целил в гарги “. Пострадалата жена е с рана над окото  Битка за паркомясто: Бясна съседка запечата кола с монтажна пяна в София (ВИДЕО) България 1 мин. Битка за паркомясто: Бясна съседка запечата кола с монтажна пяна в София (ВИДЕО)  Прокуратурата във Враца за простреляното дете: По-скоро се касае за безразсъден случай България 3 мин. Прокуратурата във Враца за простреляното дете: По-скоро се касае за безразсъден случай

„ Човек е минал и е стрелял първия път. Не му се е сторило задоволително респектиращо и от по-близка отдалеченост е стрелял повторно. Отзад е седалката на детското столче на щерка ми “, сподели Ивайло Колегов.

„ Най-неприятното е, че тя ми задава въпроса: „ Тате, в случай че аз бях там и стрелят, до момента в който съм вътре? “. Отговарям ѝ, че нищо няма да стане, че това е пушка играчка “, изясни бащата.

Снимка: bTV

Според Ивайло до стрелбата се стига поради мястото, на което е паркирал.

„ Тези места, както виждате те са разчертани. Това е социална улица. Много си бранят местата “, добави той.

Ивайло не подава незабавно сигнал на телефон 112. Прави го на идващия ден в районното ръководство. От Столична дирекция на вътрешните работи обявиха за bTV, че по случая е формирана кореспонденция и се работи. Преди по-малко от месец още веднъж в „ Люлин “ жена пострада след като  40-годишен мъж стрелял с въздушен револвер. Пред униформените стрелецът тогава изясни, че се е целил в гарги.

А в прилежащ столичен квартал  жена залепи с пяна вратата и на автомобила, и на жилището на собствен комшия още веднъж поради паркомясто.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР