Стрелец – Скъпи Стрелци, през октомври в професионалните ви дела

...
Стрелец – Скъпи Стрелци, през октомври в професионалните ви дела
Коментари Харесай

Стрелци, вашето самочувствие ще се повиши и ще можете лесно да популяризирате плановете си

Стрелец – Скъпи Стрелци, през октомври в професионалните ви каузи развиването е позитивно и изискванията са много удобни да предприемете стъпки, които ще са от изгода за вашата кариера. Вашето самочувствие ще се увеличи и ще можете елементарно да разпространявате проектите си.

 Стрелец

Отдавна има обстановки, от които страдате и от които като че ли нищо не печелите. Не можете да се надявате, че нещата ще се подобрят в бъдеще. Така че вземете решенията си и действайте като пандизите главите, които имат потребност. Така ще освободите място за нови инициативи.

 Стрелец

От дълго време таите в мозъка си хрумвания, които до момента не сте се осмелявали да изразите или към момента са в преждевременна фаза. Сега можете да се възползвате от благосклонността на планетите и да задвижите своето. В работата си би трябвало деликатно да проучите някои оферти, които ще зародят. 

 Стрелец

За доста Стрелци връзките могат да се окажат много спорни, изключително с най-близките хора: сътрудници, другари, сътрудници. Марс в Близнаци в партньорския ви дом ще ви накара да се изправите пред енергийно въздействие, което може да ви сложи под напън от разнообразни ъгли. Това е ненапълно непредсказуемо въздействие, което евентуално отчасти ще отразява някои от вашите настроения, някои от вашите несигурности. За множеството от вас няма да е елементарно да съвместяват любовта и работата заради вероятни ограничавания или задължения. Тези, които се усещат „ заклещени “ във връзка или в деликатна обстановка с колегата си, може да „ избухнат “ този месец. Трябва да запазите успокоение и преди да вземете каквото и да е решение, деликатно преценете дали то не е резултат от миг на неспокойствие или в действителност е израз на премислено решение, узряло във времето и не търпи отсрочване.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР