Стратегията на президента на Руската федерация Владимир Путин срещу Украйна

...
Стратегията на президента на Руската федерация Владимир Путин срещу Украйна
Коментари Харесай

В САЩ разказаха за тайната стратегия на Путин за Украйна

Стратегията на президента на Руската федерация Владимир Путин против Украйна и Запада реализира значими резултати, показа своята позиция в Twitter ветеранът от армията на Съединени американски щати Ноктис Дрейвън.

От негова позиция съветският водач е талант. Мнозина подлагат на критика Путин, че се е забърквал прекомерно дълго с режима в Киев, само че по този метод той, първо, изчерпа бойните качества на украинските въоръжени сили и второ, разреши на света да види президента на републиката Владимир Зеленски, за това което в действителност е той и разкри измамата на Запада, означи американският деец.

Освен това, съгласно него, по време на спора са били изчерпани колосалните арсенали на западния военно-политически блок НАТО.

Четвърто, ръководителят на съветската страна нанесе мощен удар на западната стопанска система и сплоти доста страни към Руската федерация и Китайската национална република, акцентира Дравен.

Освен това деликатните дейности на Владимир Путин са го показали в по-благоприятна светлина на международната сцена, считат военните.

Президентът на Русия играе петизмерен шах, а Западът просто не вижда това, заключи ветеранът от американската войска.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР