Страстите в Столичния общински съвет (СОС) все повече се нажежават

...
Страстите в Столичния общински съвет (СОС) все повече се нажежават
Коментари Харесай

Малина Едрева: Когато си част от голяма организация като ГЕРБ - работиш в екип

Страстите в Столичния общински съвет (СОС) от ден на ден се нажежават след оставката на Елен Герджиков от председателския пост. Скандал имаше и в днешния ден, когато се чака да се гласоподава неговия заместител. От ГЕРБ-СДС оферират Георги Георгиев за ръководител на СОС, а от опозицията насочиха обвинявания.

Масло в огъня наля и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, че той е изискал оставката на Герджиков поради бездействието му в последните случаи, когато се насочат рецензии към ръководството на столицата. По думите на някогашния премиев ръководителят на СОС не е защитил политиката на кмета. От Българска социалистическа партия и Демократична България през днешния ден изригнаха, че Борисов директно се е намесил в работата на общината.

Самият Герджиков по този начин и не сподели аргументите, довели до напускането на поста, само че показа, че усеща облекчение. От негов пост във фейсбук се разбра, че от дълго време е обмислял това.

Коментар по тематиката във фейсбук направи Малина Едрева, ръководител на групата на ГЕРБ-СДС в СОС.

Ето и нейното пояснение:

Когато си част от огромна организация на дейни жители каквато е политическа партия ГЕРБ работиш в екип. Всичко, което сме постигнали през тези години и като изборни резултати, се дължи на труда и експертизата на доста хора. Като персони, заемащи изборни длъжности, ние ежедневно носим отговорност и пред тях. Доказали сме го неведнъж и изрично.

Най- сериозната ни отговорност остава пред софиянци. Тяхната оценка за работата на ГЕРБ и резултатите, които реализираме, получаваме без спиране в последното десетилетие. Точно, както и сътрудниците, на които се отрежда да бъдат съпротива. И нито един консултант от ГЕРБ няма от какво да се срами. Това важи и за Елен Герджиков. Вярвам, че той ще има триумфи и в бъдеще и му благодаря за взаимната работа за града ни, която вършихме дружно през всички тези години.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР