Страстите в Обединени патриоти се нажежиха след острото изказване на

...
Страстите в Обединени патриоти се нажежиха след острото изказване на
Коментари Харесай

Искри между Симеонов и Сидеров заради руския патриарх

Страстите в Обединени патриоти се нажежиха след острото изявление на Валери Симеонов против съветския патриарх. Парламентарната група на националистите и ръководителят й Волен Сидеров се разграничи от думите на водача на НФСБ. Веднага след разразилата се стихия не закъсняха и изявленията по тематиката. Валентин Касабов сподели, че поддържа Валери Симеонов.

Марица.бг напомня, че съветският патриарх Кирил си разреши безпардонно жестоко изявление, преди отлитането за Москва. Той направи това, макар че властта го посрещна с всички въдзможни почести. Дори президентът Радев вместо да одобри парада на площада в София, отиде при Кирил на Шипка.

" Щом е обидил патриарха, е имал право. Аз си имам патриарх и почитам него ", посочи Касабов, съобщи кореспондент на БЛИЦ. Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че единството не е застрашено към този момент, само че би трябвало да видят какво ще се случи. Десислав Чуколов от " Атака " уточни, че е обикновено да има различия във всяка парламентарна група. Текстът (от листа) бил подложен на гласоподаване и е утвърден, за това бил излязъл. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР