Страшна истерия предизвика появата на футболната легенда Христо Стоичков като

...
Страшна истерия предизвика появата на футболната легенда Христо Стоичков като
Коментари Харесай

Целуват левачката на Стоичков във „Фермата“

Страшна нервност провокира появяването на футболната легенда Христо Стоичков като специфичен посетител в новия сезон на „ Фермата “. В момента, в който зърнаха Камата в риалитито, кандидатите за стоте бона изпаднаха в ступор. Някои от тях започнаха да му се кланят, други се просълзиха, трети се хванаха за сърцето.
Един от най-забавните участници в предаването - притежателят на транспортна компания Ангел, по-известен като бай Анго, се хвърли да целува краката на своя кумир. Докато Стоичков се усети, мъжагата обсипа с целувки гениалната му левачка, която ни популяризира по целия свят.

Въпреки обожанието, което се изсипа върху него, Стоичков не се наду, съкрати дистанцията и сподели, че е човек от народа. „ Мога да вървя в скъпи заведения за хранене, само че не ги обичам. Дай ми един резен самун, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото “, съобщи той. Макар че не е лишен от самочувствие, той показва непредвидена невзискателност и даде умен съвет на фермерите. „ Пожелавам ви да бъдете почтени един към различен, да си помагате, да не се делите. Най-лесно е да кажеш „ Аз “, само че тази дума съм я зачеркнал, не я употребявам, тъй като всичко е колектив. Да, имах качества на терена, само че треньорите и останалите футболисти ми помагаха в моя път “, съобщи именитият №8.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР