Страшен хейт се изля в социалните мрежи срещу Златка Райкова

...
Страшен хейт се изля в социалните мрежи срещу Златка Райкова
Коментари Харесай

Последователи се възмутиха след това, което показаха Златка и Благой: Ужас и безумие!

Страшен хейт се изля в обществените мрежи против Златка Райкова и Благой Георгиев поради реклама на здравна процедура. Става въпрос за вливане на витамини и минерали в организма, на които към този момент се подложиха и други ВИП-персони като Константин и Анелия. Двамата влюбени се демонстрираха с абокати на ръцете, само че вместо да провокират интерес към вливанията, бяха крепко подложени на критика за решението си.

" Лекар съм. И почтено казано не разбирам каква е тази терапия. Ако желаете витамини, минерали, пробиотици, ами хранете се съответно. Поне вие имате средства за това. Не си вливайте венозно всякакви коктейли. Даже и в Натриев хлорид да са разтворени, отново вливате непотребни за тялото ви електролити. И нарушавате РН-то на организма. Пък и една банка с нещо си едва ли ви дава кой знае какво. Ако го вършиме за реклама...лоша е!!!. Рекламирайте друго за здраве-спорт, храни. Но, не и сходни операции. Още повече, че съм сигурна, че нямате потребност “, написа последователка на Райкова.

" Ужас и безумство “, възмущава се друга. Повечето пък взеха решение, че двамата дават кръв за хора в потребност и останаха разочаровани от рекламната акция, на която са се подложили. Без да дават ухо на злобните намеци плеймейтката и футболистът отпътуваха за Малдивите, пиш Hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР