Страната се нуждае от стабилност и сигурност, но нашето твърдение,

...
Страната се нуждае от стабилност и сигурност, но нашето твърдение,
Коментари Харесай

Жельо Бойчев: Вотът на недоверие е шанс да се види кой от коя страна е



Страната се нуждае от непоклатимост и сигурност, само че нашето изказване, че държавното управление на господин Борисов е главният генератор на неустойчивост в страната, се удостоверява от всички събития, на които бяхме очевидци през последните седмици. Това сподели в предаването " Нещо повече "   Жельо Бойчев , заместник-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия.

В сериозната политика не може да има място за обиди и страсти, разяснява Бойчев след оповестеното решение Българска социалистическа партия независимо да внесе вота на съмнение към кабинета, след договаряния с Движение за права и свободи за поддръжка. 

Няма по какъв начин да имаш взаимни дейности, когато сътрудникът, с който си почнал това, има схващане, че нямате подготвеност или качества да предоставите опция на страната, съобщи Жельо Бойчев, като добави:

Не смятам, че може да бъде задоволително държание, в което в предизборна акция твърдиш едно, декларираш едни обещания, влизаш в Народното събрание и, както се споделя, доста бързо взимаш завоя и се явяваш надали не поддръжник и патерица на това ръководство. 

Имаше партии, които бяха трансформирали корупцията и битката с корупцията в свое мото в предизборната акция. Този избор дава късмет да се види кой от коя страна е. Кой е от страната на ръководството, кой е от страната на опозицията.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР