Страховитите руски футболни хулигани очевидно ще бъдат най-малкият проблем за

...
Страховитите руски футболни хулигани очевидно ще бъдат най-малкият проблем за
Коментари Харесай

Леките жени в Русия стряскат фараоните

Страховитите съветски футболни хулигани явно ще бъдат най-малкият проблем за египетските почитатели, които ще поддържат националния тим на международното състезание следващата година. В страната посъветваха последователите на „ фараоните " да внимават с красивите съветски дами, които са способни да завъртят главата на всеки с по-дебел портфейл.

Местният вестник Youm7 прикани всички ентусиасти, които ще бъдат в Русия, да си крият портмонетата от девойките, с които неизбежно ще се срещнат.

„ Не си мислете да зарежете вашата цялостна жена, с цел да си намерите в Русия стройна половинка, която да отговоря на вашите фантазии. Трудно е да се откри рускиня със приблизително тегло. Или са доста дебели, или са доста слаби ", написа създателят на материала, представен от " Телеграф ".

Все отново журналистът добавя, че обликът, който рисува на съветските дами, е построен от стандарти и не желае да отчайва сънародниците си, тръгнали да търсят любовта. Въпреки че Египет разполага със суперзвезда от калибъра на Мохамед Салах, най-актуалното име в състава на „ фараоните " несъмнено ще бъде вратарят Есам ел Хадари.

Ако не се контузи до старта на шампионата, капитанът на отбора ще стане най-възрастният футболист на международно състезание.

Следващото лято Ел Хадари ще бъде на 45 години и в случай че запише даже една минута, то той ще счупи върха на колумбийския пазач Фарид Мондрагон, който бе на 43 години по време на шампионата на планетата в Бразилия през 2014 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР