Осъденият за убийство мъж, който се късно в четвъртък вечерта,

...
Осъденият за убийство мъж, който се късно в четвъртък вечерта,
Коментари Харесай

Барикадиралият се мъж в Пловдив се предаде след цяла нощ разговори с полицията

Осъденият за ликвидиране мъж, който се късно в четвъртък вечерта, се съобщи непринудено.

Венцислав Караждов е някогашен служител на реда, който е бил под домакински арест поради убийството на родителите си. След като схваща, че Върховният съд е удостоверил доживотната му присъда за закононарушението, се барикадира в дома си.

При идването на чиновниците на реда той е отправял директни закани, че в случай че влязат в парцела му ще има доста потърпевши и е твърдял, че разполага с рискови субстанции. Това стана ясно от брифинг на шефа на ОДМВР-Пловдив Георги Чергов.

През цялата нощ са водени продължителни диалози с него и в последна сметка мъжът е решил да се съобщи към 5:30 часа сутринта в петък. В дома му не са открити оръжия.

Случката е приключила без потърпевши, като мъжът е отведен и предаден на правосъдна защита. Бусове на Жандармерията и СОБТ се изтеглиха от мястото.

Българска национална телевизия оповестява, че тъкмо преди 8 години Караджов прострелва двамата си родители поради дълготраен спор за парцел. Спорът е стигнал до съда, само че откакто делото не е излязло в негова изгода, някогашният служител на реда умъртвил родителите си. По време на следствието стана ясно, че закононарушението е дълго и добре планувано, само че оръжието по този начин и не е намерено, а против Караджов са събрани само косвени доказателства.

Караджов е приет за отговорен и е под домакински арест от февруари 2023 година, в този момент обаче ще излежава доживотна присъда.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР