Страховита среща с неидентифициран летящ обект е имал мъж от

...
Страховита среща с неидентифициран летящ обект е имал мъж от
Коментари Харесай

НЛО посети австралийски фермер! Вижте разказа му

Страховита среща с неидентифициран летящ обект е имал мъж от Австралия. Необичайната преживелица станала преди близо тридесет години, само че и до през днешния ден никой не можете да каже на индивида с какво тъкмо се е сблъскал.

30-ти септември 1980 година е датата, която един от жителите на щата Виктория ще помни до края на живота си. Сутринта на този ден той бил ненадейно разбуден от вълнуващия се добитък в стопанството му.

Когато излязъл от къщата си, с цел да ревизира какво става в двора, той видял във въздуха машина, разграничава се от всичко познато за него. Пред очите му се извисявал голям летателен уред, наподобяващ на диск. Освен от формата му фермерът се впечатлил и от странните светлини, които блещукали от него.

Тръгвайки в посока към летящата паница, австралиец забелязал, че тя се намира над водния контейнер и издава доста чудноват и мощен тон.

Мъжът понечил да се приближи още малко до апарата, само че бил отхвърлен от невидима мощ, напомняща гореща бликам въздух. После невероятната машина още веднъж отлетяла в небето, оставяйки резервоара празен, а близкия сектор от земята - потъмнен.

Мъжът, който бил уплашен и комплициран, съобщил на полицията за прекарването си. Подобни сигнали подали и други локални хора. Така и обаче не станало ясно какво тъкмо са видели австралийците в оня ден.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР