Страховит призрак се подвизава в студиата на британската медия Би

...
Страховит призрак се подвизава в студиата на британската медия Би
Коментари Харесай

Дух вилнее из Би Би Си, за да си отмъсти?

Страховит фантом се подвизава в студиата на английската медия Би Би Си. От известно време духът броди измежду водещите и оставя забележими знаци за наличието си. Едно от последните му появявания е при започване на месец април, като този път той е видян даже от феновете пред дребните екрани.

Мистериозната фигура се появява в блока Би Би Си Закуска и хора, които гледат предаването в този миг, виждат за малко тъмна полупрозрачна фигура. Тя изниква отникъде, до момента в който водещите интервюират актрисата Джо Хортън и стартира да се движи, като че ли с цел да покаже своето битие.

Според слуховете, носещи се измежду служащите в медията, това най-вероятно е фантом на човек, който в предишното е работел тук. Има дори догатки кой може да е той. Неотдавна се наложило някои от чиновниците на Би Би Си да бъдат освободени от служебни отговорности поради оптимизация на разноските.

Сред тях бил и оператор, който скоро трябвало да се пенсионира. Когато научил, че ще би трябвало да напусне работа, той се вбесил и прокълнал управлението на медията. Малко по-късно въпросния мъж умрял. Ето за какво импровизирано се приказва, че това най-вероятно е неговият фантом.

Очевидци описват, че той преднамерено се появявал пред камерите на сътрудниците си, освен с цел да подскаже за наличието си, само че наподобява и с цел да нервира операторите, които напряко се вбесявали, когато някой мине пред камерите им. Духът вършел пакости и на други места. Той вършеел из гримьорните и оставял необясними знаци или пък изпотявал стъклата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР