Страховете са разнообразни и многобройни и придружават човека от зората

...
Страховете са разнообразни и многобройни и придружават човека от зората
Коментари Харесай

Камъни и кристали за повече смелост

Страховете са разнородни и многочислени и съпровождат индивида от зората на съществуването му. Те се вкореняват надълбоко в душeвността, разстройват личността, провокират тревога и напряко сковават от време на време.

Страхът е мощен и мощен противник в битката за мир и душевно успокоение. Затова на индивида е необходим другар, асистент, който да го поддържа в устрема да победи страха, да добие храброст и убеденост.

Не бива да се оставя страховете да вземат връх, тъй като те блокират енергийния поток в тялото, построяват барикади, блокирайки чакрите. Това поставя край освен на душевния, само че и на физическия комфорт, а също по този начин и на здравето.

Има доста способи за битка със страха, един от тях е благодарение на камъните от минералното царство. Кои от тях са подобаващи за извличане на повече храброст? Ето няколко оферти за камъни и кристали за повече храброст:

1. Черен турмалин - това е кралят, който смазва страха. Той е заземяващ и предпазен камък, който незабавно свърза своя притежател със земните сили. Има устойчиво и укрепващо въздействие. Резонира с кореновата чакра и ускорява възприятието за сигурност и сигурност.

 аметистът е камък за извличане на храброст

2. Аметист - това е вълшебен и одухотворяващ камък. Чудесен е за усилване на интуицията и смелостта да се срещне страха очи в очи. Той носи и предпазен детайл и основава възприятие на сигурност, когато се употребява.

3. Пирит - става въпрос за здрав и тежък камък. Той е потребен за извличане на умствена мощ. Работи добре с базовата чакра. Успокоява по време на стрес, утешава и омиротворява.

4. Обсидиан - този заземяващ камък също е мощен и защитаващ. Има мощна осцилация. Той ще помогне за освобождение от всичко, което към този момент не е нужно и пречи.

5. Аквамарин - оказва помощ на индивида да се отпусне и да се довери. Това е камъкът на гърлената чакра, който ще накара всеки обладан от боязън да приказва и да изкаже страховете си, а това е първата стъпка към оправянето с тях.

6. Розов кварц - този камък е врач на сърцето и носи доста спокойни трептения. Той въплъщава обич, а любовта е антагониста на страха. Не смелостта, тъй като страхът се разпръсва от любовта.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР