Страхотни новини за Енрике Иглесиас и Анна Курникова. Двамата отново

...
Страхотни новини за Енрике Иглесиас и Анна Курникова. Двамата отново
Коментари Харесай

Голямата тайна на Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Страхотни вести за Енрике Иглесиас и Анна Курникова. Двамата още веднъж са станали родители. Щастливата новина идва единствено две седмици след слуховете, че тенисистката е бременна. Новините за бременността ѝ се разпространиха с шеметна скорост след няколко папарашки фотоси, на които се вижда издутото коремче на Анна, която се пробва да го прикрие под необятни облекла.
 Анна Курникова, Енрике Иглесиас и бременна ли е тенисистката с третото им дете
Бременна ли е Анна Курникова

Новината е непотвърдена

Потвърждение за това, че Енрике и Анна още веднъж са станали родители, получаваме от един от братята на изпълнителя. Хулио Хосе Иглесиас разкри по време на изявление в чилийската радиостанция ADN, че е чичо, като настоя да не разкрива повече детайлности за пола на бебето, името и за това по кое време се е родило тъкмо.

Хулио разясни въпреки всичко, че брат му е доста благополучен с новото си бащинство, което идва единствено две години откакто той и Курникова станаха родители на близнаците Луси и Николас, родени през декември 2017 година

Вижте тази обява в Instagram.
Congratulations are in order for Enrique Iglesias and Anna Kournikova who welcomed their third child!⁣ ⁣⁣ Click the in bio to read more.⁣ ⁣ ⁣ #EnriqueIglesias #AnnaKournikova

Публикация, споделена от HOLA! USA (@holausa) на Фев 10, 2020 в 9:15 PST

Въпреки че към този момент нито артистът, нито тенисистката са коментирали новината, тяхното безмълвие не по никакъв начин изненадващо, като се има поради какъв брой потайни са двамата, изключително що се отнася до персоналния им живот. За повече от 17 години, в които са дружно, двамата рядко разгласяват детайлности за връзката им.

Все отново ще хвърляме по едно око на профилите им в Instagram, тъй като без подозрение ще качат някое фотография на бебчо номер три в близко бъдеще, както направиха преди две години и с близнаците.
 Енрике Иглесиас, Николас и Луси и нова доза фамилни занимания
Кой не желае целувките на Енрике Иглесиас

Нова доза фамилни забавления
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР