Страхотен скандал разтресе спортните среди в Бургас, пише „Флагман“. Футболният

...
Страхотен скандал разтресе спортните среди в Бургас, пише „Флагман“. Футболният
Коментари Харесай

Страхотен скандал разтресе Бургас! Изгониха отбор от съблекалните!

Страхотен скандал разтресе спортните среди в Бургас, написа „ Флагман “. Футболният Черноморец 1919 е бил изпъден от съблекалните на стадиона в кв. „ Акациите “ и е получил възбрана за достъп до главния корпус на спортното оборудване.

Футболистите имали право да играят на формалния терен, само че не да влизат в постройката. Те могат само да употребяват помощните съблекални, които се намират на 300 метра. Това слага под въпрос лицензирането на стадиона за публични срещи в навечерието на втория полусезон, в който се чака Черноморец 1919 да ознаменува със завръщане в професионалния футбол.

В основата на казуса бил показан контракт от боксов клуб Бургас за използването на съблекалните и залите на стадиона. Контрактът е подписан със синдика на ПФСК Черноморец (Бургас) на 1 февруари, а незабавно по-късно ключът бил врътнат и достъпът стеснен.

" Плащаме по 7000 лева наем на месец, инвестирахме доста сериозна сума в ремонта на стадиона, трибуните и съблекалните, а в този момент действително се гаврят с нас. Това е неприемливо за клуб с историята на Черноморец “, споделиха импровизирано източници от клуба.

Те разкриват, че сходни проблеми имали и другите ползватели на спортното оборудване – боксьорите от Победа, борците на Николай Дачев и щангистите.

Основният проблем за футболния клуб е договорът, който изтича през ноември 2021 година и съгласно него можело да се употребяват терените, съблекалните на ДЮШ и „ прилежащите площи на стадиона “. Въпрос на друг прочит е дали в тях влизат съблекалните в главния корпус.

„ Писна ни по този метод да се гаврят с нас, готвим се за митинг и настояваме да се позволи този проблем “, анонсират източниците от клуба.

Феновете на тима са почнали да пращат мейли до евродепутатите, с цел да сигнализират за казуса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР