„Страхливецът Бойко Борисов днес не дойде – за пореден път.

...
„Страхливецът Бойко Борисов днес не дойде – за пореден път.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Джипко Бибитков за пореден път не дойде в парламента

„ Страхливецът Бойко Борисов през днешния ден не пристигна – за следващ път. Шофьорчето Бойко Борисов през днешния ден не пристигна – за следващ път. Джипко Бибитков през днешния ден не пристигна в Народното събрание – за следващ път “, съобщи от трибуната на Народното събрание зам.-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

Повод за думите му беше отсъствието на премиера в оставка Бойко Борисов, чието чуване беше гласувано от Народно събрание през вчерашния ден, само че по-късно се оказа осуетено, защото водачът на ГЕРБ излезе в отпуск.

Дебатите бяха съпроводени с непрестанни кавги.

Манолова предложи проекторешение, с което министър председателят да бъде извикан да се яви пред депутатите на 21 април.

" Предлагам докладването на премиера Бойко Методиев Борисов да се включи като точка 1 от програмата на Народно събрание за вторник, 20 април, 2021 година Защото е Народно заседание - актовете са наложителни за премиера. Предлагам Народно събрание да задължи премиера Борисов да се яви тук и да рапортува! (...) Има нов парламент и ново управление - гаврата с Народното събрание ще спре и вие няма да опазите Борисов, той ще се яви тук! ", съобщи Манолова.

Нейното предложение провокира парещ спор и реакции от ГЕРБ.

„ От тази естрада видяхме по какъв начин умира българската народна власт “, съобщи Георг Георгиев от ГЕРБ. Лъчезар Иванов видя " завист, ненавист и отплата " в думите на Мая Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР