Стойността на месечните ваучери за храна на всички служители се

...
Стойността на месечните ваучери за храна на всички служители се
Коментари Харесай

BILLA инвестира над 5 млн. лв. в повишаване на заплати и допълнителни придобивки през 2022 г

Стойността на месечните ваучери за храна на всички чиновници се усилва със 150%
BILLA България продължава да утвърждава нови стъпки в посока надграждане на финансовите тласъци за своите чиновници и през актуалната 2022 година Считано от 1 юли, компанията започва повишение на възнагражденията с фокус върху екипите от магазинна мрежа. До края на годината общият размер на нарастването ще бъде в размер на над 5 млн. лв., включвайки и нарастване на ваучерите за храна за всички чиновници от 80лв. на 200лв. месечно Целта на веригата е да усъвършенства благосъстоянието на своите чиновници в изискванията на предизвикателната и променлива среда.

„ В последните две години пазарът на труда и икономическата обстановка в страната се трансформират с бързи темпове. Тези два фактора изрично въздействат върху удовлетвореността на екипите ни от работната среда. Вярваме, че тя постоянно е обвързвана с възможностти за развиване, градивните връзки и финансови тласъци. Ето за какво, продължаваме да влагаме в повишение на възнаграждението и спомагателните придобивки, паралелно с наемането на чиновници, обвързано с проектите ни за агресия. И отсега нататък ще съсредоточим напъните си в одобряване на своето място на не просто мечтан, а един от най-предпочитаните работодатели на българския трудов пазар “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.  

BILLA се стреми непрестанно да надгражда опциите, които дава на чиновниците си, и да вкарва спомагателни тласъци, с директно отражение върху мотивацията им. От тази година веригата добави и финансов бонус от 500 лева бруто към своя „ Стартов пакет “, предопределен за тези представители на екипа, които означават раждане на свое дете. Като част от политиката си на виновен шеф, BILLA България провежда и организира годишни профилактични прегледи за своите чиновници. Всички те могат да се възползват и от в допълнение здравно обезпечаване, както и карти за спорт на преференциални цени.

Следвайки своята тактика за агресия в по-малките и приблизително обитаемоте места, компанията продължава да наема нови чиновници. В разследване на разрастването на екипите, BILLA влага от ден на ден средства в тяхното развиване. Всички нови чиновници минават през наложително образование в специфичните центрове в София, Варна, Стара Загора, а от тази година – и в Плевен. Като част от процеса по акомодация и по-лесно нахлуване в процесите на работа, новите попълнения в компанията имат и назначен наставник, който да наблюдава техните задания и да ги направлява в първите месеци на работа.

С цел по-добро развиване на основните пълномощия, BILLA разшири обсега и продължителността на всички образования, като дружно с това обогати и вътрешната си система за електронни образования. През 2022 година комерсиалната верига влага средства и в повишението на компетентностите на над 140 шефове и над 130 ментори. Целта е надграждане на уменията им в ръководство на филиалните процеси и поощряване на развиването на техния самостоятелен капацитет до най-висока степен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР