Стойността на Етериум в момента е повлияна от значителна низходяща

...
Стойността на Етериум в момента е повлияна от значителна низходяща
Коментари Харесай

Виталик Бутерин отново прехвърли Етериум за милиони – цената продължава да спада

Стойността на Етериум сега е повлияна от забележителна низходяща наклонност и на фона на този спад Виталик Бутерин, един от съоснователите на Етериум трансферира 3,000 ETH в различен портфейл.

Портфейл, обвързван с Виталик Бутерин, прочут като “ “, е направил трансфер на 3,000 ETH (приблизително $4.95 милиона) към адрес, обозначен като “ “.  

Този трансфер идва, откакто неотдавна Бутерин трансферира 600 ETH, оценени на близо $1 милион, към крипто борсата Coinbase. Тези обилни транзакции провокираха угриженост в криптовалутната общественост, предизвиквайки опасения за евентуални по-нататъшни спадове в цената.

Въпреки че цената на Етериум стартира възобновяване, надхвърляйки прага от $1,640, тя среща опозиция на равнища като $1,660 и $1,670. Ако не успее да преодолее съпротивата от $1,670, това може да докара до продължение на низходящото придвижване.  

Към момента на писане на публикацията цената на ETH е на равнище от $1,633, като през последните 24 часа означи спад от 0.6%.

Въпреки тези съмнения растежът на екосистемата на Етериум остава незабравим. Уважаваният търговец и крипто специалист на име Майлс Дойчър акцентира бързото нарастване на дейните адреси в решенията от първи и втори пласт, достигайки исторически най-много от $1.97 милиона.

Тази оптимистична позиция контрастира с предпазливостта, изразена от различен анализатор, прочут като “ “, който допуска, че слизането на Етериум под диапазона от $1,600 до $1,550 може да провокира забележителна промяна, варираща от 37% до 45%, и в последна сметка да доближи цел от $1,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР