Стотици столични социалисти дойдоха днес на срещата на президентската двойка

...
Стотици столични социалисти дойдоха днес на срещата на президентската двойка
Коментари Харесай

„Победа“ скандираха стотици на срещата на Радев и Йотова със столичните социалисти

Стотици столични социалисти пристигнаха през днешния ден на срещата на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в един от софийските паркове. Първи на сцената се качиха водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, ръководителят на столичната организация Калоян Паргов и кандидат-депутатите на „ Българска социалистическа партия за България “ в трите изборни региона в София.

Днес е време за държавници, не за партийци, съобщи водачът на левицата, която е и лидер на листата на Българска социалистическа партия в 25 МИР.

За обществена правдивост, победа на честността и честността прикани от своя страна Калоян Паргов. И подсети, че Българска социалистическа партия е партия, за която всеки е значим.

Ако успеем да преобладаваме в идващия парламент, ще поставим грижи най-много за тези, които са уязвими и могат мъчно да се грижат за себе си. Имаме съответни цели – не би трябвало да има нито един пенсионер по линията на беднотия да се чуди по какъв начин да си заплати тока и дървата; нито една майка, която да не може да се грижи пълноценно за децата си; не би трябвало да има нито едно дете, които гладува, студува и не може да учи, играе, а камо ли да няма място в детска градина или ясла; не би трябвало да има фамилии, живеещи на мрачно, на студено, в недостиг. Това е Българска социалистическа партия – пария на левите хора, за която всеки е значим и никой няма да остане зад борда на обществената правдивост, подчепта Паргов.

Призивът му бе за интензивно гласоподаване на 14 ноември с номер 33 за листите на Българска социалистическа партия и с номер 6 за двойката Радев-Йотова.

В този безпорядък има една институция, която се потвърди като остров на непоклатимост – президентската. Не позицията и институцията вършат хората, а хората в нея я изпълват със наличие. Това са ген. Румен Радев и Илияна Йотова. Да дадем явен знак, че Българска социалистическа партия поддържа двойката Радев – Йотова. Българска социалистическа партия поддържа тях не тъй като желае дял или години свои цели, а от цялото си сърце Присъствието им е знак към нас, че те не са не запомнили Българска социалистическа партия, безапелационен бе Калоян Паргов..

Очаквайте детайлности.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР