Стопкадър фейсбук, Дневник.бгБългария е доказала и присъединила своите общочовешки ценности

...
Стопкадър фейсбук, Дневник.бгБългария е доказала и присъединила своите общочовешки ценности
Коментари Харесай

Михайлов, БСП: Северна Македония не е изпълнила условията за влизане в ЕС

Стопкадър фейсбук, Дневник.бг

България е потвърдила и включила своите всемирен полезности с приемането й в Европейския съюз, и от този момент тя ги отстоява сполучливо. На забележката, и благодарността, че хора от Българската социалистическа партия спомагат, и това е правилно. Те са съдействали на политиката на Европейския съюз за нейното одобряване на Балканите и приобщаването на всички балкански страни към Европейския съюз, само че при изпълнени от тях условия, което досега от страна на Република Северна Македония освен, че не е налице, само че тъй като господин Атанасов ни сподели, че ни гледат децата, а поради децата би трябвало да бъдем на висотата на техните родители, когато приказваме от тази естрада, при несъблюдение на тези условия, естествено е, че България би трябвало да постави старания, с цел да може дружно със Северна Македония да реализират триумф дружно.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Михайлов в Народното събрание, чието съвещание се предава директно от Дневник.бг.

Другото е подаване на една ръка, неприемането й от отсрещната страна и застопоряване на целия развой. Това няма да ни донесе необикновен позитив. Искам и нещо друго обаче да ви предупредя, че се приготвя решение на Европейския съюз за квалифицирано болшинство при взимане на решения по външнополитически въпроси и не трябва тези, които оферират с лека ръка това решение, в този момент да подценяват тази опция идващите години. Тук става дума на първо място и най-много за ползите на Република България, за българските национални ползи, напълно умерено и ясно го споделям с вас. Затова ние би трябвало да бъдем извънредно деликатни и прецизни и извънредно уравновесени при цялата ни обич, същинска обич към нашите другари от Република Северна Македония, добави Георги Михайлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР