Стопкадър ФейсбукНеочаквания финал на Ергенът“ доведе до лавина от иронични

...
Стопкадър ФейсбукНеочаквания финал на Ергенът“ доведе до лавина от иронични
Коментари Харесай

Фенове на Ергенът с оригинални идеи за новия Ерген

Стопкадър Facebook

Неочаквания край на „ Ергенът “ докара до лавина от иронични мнения в обществените мрежи.

В тях почитателите на сантименталното риалити залагат на фино възприятие на комизъм и импровизация в своите истински хрумвания за идващия кастинг за формата по БТВ през есента.

По този метод обаче те показват и по изкусен метод недоволството и разочарованието си от развоя на тазгодишния сезон на предаването и изключително от последния му ден, когато бе сътворен казус, откакто Алек под въздействието на майка си не избра нито една от двете останали финалистки Магдалена и Надежда.

Така за първи път в трите издания на „ Ергенът “ никоя дама не завоюва сърцето на основния воин.

Предлагаме ви занимателни мнения на страницата на „ Ергенът “ във фейсбук, които сигурно ще ви развеселят в края на работната седмица:

Аууу, протоколирам се! Нищо, че съм омъжена, с малко дете и бременна от горната страна на всичко. Те тия ергени всичко са видели към този момент, то мойто е нищо. 

Отивам другия сезон, няма да отсрочвам към този момент. Имам потребност от курорт и хубава отмора с мъжа ми и трите ни деца. Като ми писне да заставам, ще му кажа за децата и той самичък ще ме изгони. 

Има бонус за дамите, Ергенът ще е сирак този път, само че въпреки всичко с огромно завещание.

Разочарован съм. Очаквах " Момата ". Според мен тази версия на шоуто се изчерпи.

Следващият ще избере някого от екипа. 

Ще се запиша, с брат ми и мъжа ми.

Може и баща да взема, че не се знае. 

Идваме със сестра ми, може и майка да вземем. 

Предлагам ергенът да е национално момче, със непретенциозен приход. Той сигурно ще пристигна, само че кандидатки няма да има.

След този сезон надали някой или някоя ще се престраши, въпреки че за всеки трен си има пасажери ".

Да бе да за един " ерген ", къде ги мляска наред една след друга, смут. Как се лъжат тия девойки да се записват на това предаване. 

Следващия сезон на хубостта ли ще наблегнете или на интелекта? Шегувам се - на всички фенове им е ясно, че ви интересува единствено какъв брой луди и странни са кандидатките, и какъв брой тежат - колкото по-леки, толкоз по-подходящи. 

Сега би трябвало да изберете някой още по-як баровец! Съберете и доведете всичките си колежки и познати от сякаш ``хайлайфа`` - престарели моделки и метреси, и с деца също! С повече корекции и отново положителни спринтьорки за последния трен! Млади девойки, които имат ум,едва ли ще се излъжат да влязат повече.

Ако получа утвърждение, има ли опция да взема и децата си с мен? Пък и брачна половинка ми, все някой би трябвало да ги гледа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР