Стопанският факултет на Техническия Университет в София организира обучение за

...
Стопанският факултет на Техническия Университет в София организира обучение за
Коментари Харесай

Техническият Университет организира обучение за придобиване на ОКС Магистър по пет специалности

Стопанският факултет на Техническия Университет в София провежда образование за придобиване на ОКС " Магистър " по пет специалности - " Индустриален мениджмънт ", " Мениджмънт в електроенергетиката ", " Публична администрация ", " Стопанско ръководство " и " Управление на планове " .

Обучението е в две форми - постоянно и задочно.

За образованието могат да аплайват дпломирани бакалаври или магистри по специалности от същата или сродни специалности, които могат да бъдат тествани на уеб страницата на образователното заведение.

Кандидатите би трябвало да показват тапия за приключено висше обучение ОКС „ Бакалавър “ или „ Магистър “ със междинен триумф не по-малък от „ Добър “ и Молба по пример.

Таксата за кандидатстване е 30 лева.

Записването за оучението стартира от през днешния ден - 17 септември. За задочното оучение срокът е до 6 октомври, а за постоянното - до 10 октомври.

Класирането ще бъде оповестено на идващия раотен ден. Класираните ъдещи магистри ще имат два дни да се запишат, а самото образование стартира на идващия раотен ден.

В магистърското образование се реализира надграждане на знанията и уменията, добити в бакалавърския курс на образование със модерни инженерно-мениджър-ски концепции, технологии и подходи; образуват се познания за взимане на стратеги-чески решения в изискванията на динамична бизнес среда; основават се качества за планиране на индустриални и операционни системи и системи за ръководството им, и надзор върху осъществяването на стратегически и оперативни планове; приготвят се ръководители на отдели и звена с отзивчиви, аналитични и предприемачески умения в другите функционални области на мениджмънта.

 70492207-9125-d714-728f-e811bd74b4bb

За спомагателна информация:

02/ 965 37 04, ТУ София, бл.3, ет.2, ст. 3235, тел. 965 37 04, факс 68 52 84 – Деканат, www.tu-sf.org.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР