Столичният Левски се похвали с девет национални футболисти. Патрик-Габриел Галчев

...
Столичният Левски се похвали с девет национални футболисти. Патрик-Габриел Галчев
Коментари Харесай

Левски се похвали с 9 национали

Столичният Левски се похвали с девет национални футболисти. Патрик-Габриел Галчев и Хосе Кордоба ще играят за мъжките отбори надлежно на България и Панама, а останалите седем футболисти ще са в другите младежки гарнитури на България.

Ето какво пишат от клуба:

Девет футболисти на " ПФК Левски " получиха повиквателни за срещите на националните тимове в края на месец март 2024 година

Защитникът Патрик-Габриел Галчев е извикан в състава на представителния отбор на България за за интернационалния другарски шампионат FIFA Series в столицата на Азербайджан Баку. " Трикольорите " излизат против Танзания на 22 март и против Азербайджан на 25 март.

Защитникът Хосе Кордоба получи повиквателна за националния тим на Панама за финалната четворка на Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ. На 22 март Панама среща Мексико в ½ край от конкуренцията в Тексас, Съединени американски щати.

Вратарят Пламен Андреев, полузащитникът Асен Митков и нападателят Марин Петков са извикани в младежкия народен тим на България за гостуването на Полша на 26 март в европейска подготовка. Поради травма, Асен Митков няма да бъде разполагаем на младежкия народен селекционер.

Защитникът Христо Аргиров, полузащитникът Михаил Петров и нападателят Стивън Гаоте са извикани в юношеския народен тим на България до 17 години за елитния квалификационен шампионат за Европейско състезание в Румъния против селекциите на Швеция (20 март), Румъния (23 март) и Уелс (26 март).

Полузащитникът Сашо Грънчаров и нападателят Иво Мотев са извикани в юношеския народен тим на България до 16 години за присъединяване в лагер-сбор и контролни срещи с връстниците си от Вестфалия на 29 март и 1 април.

" ПФК Левски " пожелава триумф на всички свои футболисти с националните екипи.
 За разлика от нашите национали, тези на Танзания имат 3 победи през 2023 година
За разлика от нашите национали, тези на Танзания имат 3 победи през 2023 година

Ще играем с тях
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР