Столичните активисти от Спаси София за пореден път изразиха възмущението

...
Столичните активисти от Спаси София за пореден път изразиха възмущението
Коментари Харесай

Спаси София: Наглостта на Йорданка Фандъкова е безкрайна

Столичните деятели от " Спаси София " за следващ път показаха възмущението си от ръководството на кмета на София Йорданка Фандъкова. От организацията споделиха обява на Фандъкова от лятото на 2019 година, когато тя е на поредна инспекция на градеж на детска градина кв. " Кръстова вада " и дава обещание просветителното заведение да бъде приключено до края на 2019 година Тогава кмет на регион " Лозенец ", където е постройката, е Любомир Дреков от ГЕРБ, само че в този момент, две години по-късно, Фандъкова трансферира виновността за незавършения градеж на новия областен кмет от " Демократична България ".

Ето какво напомнят от " Спаси София ":

Наглостта на Йорданка Фандъкова е безкрайна. Това е нейна обява отпреди две години (по-долу). В края на лятото на 2019 година, тъкмо преди локалните избори, тя прави поредна показна " инспекция " на градежа на детската градина в кв. " Кръстова вада ", която още тогава към този момент беше забавена с близо година. По това време кмет на " Лозенец " е Любомир Дреков от ГЕРБ и обещанието бе градината да бъде подготвена до края на 2019 година

Две години по-късно Фандъкова си измива ръцете с новия областен кмет на " Лозенец ", който е от Демократична България и който стана кмет единствено месец преди оповестения от самата нея нов период за довеждане докрай на детската градина. На кликата от ГЕРБ и некадърната Фандъкова все различен им е отговорен за техните провали. Нищо че предизборно правеше бутафорни инспекции за пред камерите, поставила една каска и мъдро гледаща в проектите и скиците, като че ли нещо схваща. Дъно!

" Затова през днешния ден в 16.00 часа ще бъдем на митинга на родителите на тези над 10 000 неприети деца пред ул. " Московска " 33. Заедно ще желаяме оставката на това безпределно некомпетентно и корумпирано ръководство ", приключват яростно от " Спаси София ".




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР