Стилян Петров също говори доста по време на днешната пресконференция.

...
Стилян Петров също говори доста по време на днешната пресконференция.
Коментари Харесай

Стилян: Боли ме, дано да се гласува по съвест

Стилян Петров също приказва много по време на днешната конференция. Ето част от думите му.

" Това, което съм поел към клубовете, че ще го свърша - като финансиране посредством стратегии от УЕФА и ФИФА, ще го направя. Бербатов го знае доста добре. Трябва да се работи в екип, това е доста значимо. Тук сме да взимаме верните решения. Също по този начин сме и тук да пожелаваме от него да взима верните решения.

Да, футболният съюз е приключил и някои хубави неща, само че за 16 години акцентираме единствено една база.

Искам да ви кажа, че когато върнем лентата обратно, всички тези футболисти, които играят в националния, те не са отговорни. Те са част от системата, построени са в България.

Тези момчета знам по какъв начин се усещат - не се усещат доста добре. И ние не се чувствахме доста добре.

Хора от Изпълкома споделят, че всичко им е обезпечено, само че футболистите не играят. Проблемите са доста по-дълбоки.

Искам да поздравя господин Порточанов, тъй като е доста прав. Когато си народен селекционер, би трябвало да имаш равнище. Г-н Петров, Ясен Петров, господин Порточанов е доста прав. Вие работите за националния тим и българския футбол, а не за господин Михайлов.

Решихме да се борим, борете се и вие. Защото не се ли борите, не мисля, че ще променим нещо. Когато системата е построена по подобен метод, се натрупва един боязън. Но сега вие имате опция, която би трябвало да употребявате.

Дали сме ние, или някой от другите 5 претендента, преценете вие. Отидете и гласувайте със съвест! Със съвест за това да не пропиляваме повече генерации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР