Стилияна Николова грабна титлата във финала на топка на международния

...
Стилияна Николова грабна титлата във финала на топка на международния
Коментари Харесай

Стилияна Николова: Забравям за постиженията, за да не се помисля за голяма звезда

Стилияна Николова сграбчи купата във финала на топка на интернационалния шампионат по художествена гимнастика Купа " София ", само че продължава без отмора и без самозабравяне да тренира всеки ден, тъй като " това към този момент е минало ".

В края на ноември 2020-а Стилияна стана първата ни европейска шампионка за девойки от 25 години, а преди няколко дни още веднъж затвърди мненията, че е идната ни огромна звезда в художествената гимнастика.

" Чувствам се горда, че съумях да си покажа съчетанията, само че това към този момент е в предишното. Сега упражнявам настойчиво и съм не запомнила какво съм постигнала. В нашия спорт е по този начин - би трябвало незабавно да забравиш какво си постигнал, с цел да не си помислиш, че си огромна работа ", сподели чаровната гимнастичка в студиото на предаването " Тази неделя " по bTV.
Снимка: БФХГ
" От дребна съм научена, че на момента ще се веселя, само че на следващия ден към този момент съм в залата и съм никоя. Вътрешно и аз самата по този начин съм се настроила, с цел да не се помисля за някоя звезда ".

Стилияна е родена в Египет. На 13 напуща Кайро, с цел да се състезава за България. Отделя се от фамилията си и счита, че е направила допустимо най-правилния избор в живота си досега. " Благодарение на това, че съм сама тук, аз се научих на доста неща... като това да бъда независима. Според мен израстнах като персона ".

Тя е щерка на двукратна международна шампионка с ансамбъла: " Мечтая да стана международна шампионка. Тя (майка ми) ми е кумир в този спорт. Гордея се, че имам такава майка ".
Снимка: БФХГ
" Възхищавам се на Боряна Калейн, доста ми харесва нейния жанр. Имам достойнството да упражнявам с нея, тя е доста работлива и се пробвам да стана като нея ".

А по отношение на бъдещето, Стилияна дава отговор с усмивка: " Целта ми е да се представям хубаво и хората да ме запомнят с хубаво ", приключи младата ни вяра.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР