Стефан Янев е готов да разговаря с всекиго от новото

...
Стефан Янев е готов да разговаря с всекиго от новото
Коментари Харесай

Стефан Янев призна с кого ще преговаря в новия парламент

Стефан Янев е подготвен да беседва с всекиго от новото Народно заседание, както го е показвал и в предходното.

„ Това не може да се назова политическа всеядност, тъй като всичко е в интерес на българския народен интерес, приказваме за решение на проблемите на хората. В основата е разговор сред партиите, взаимоотношение и търсене на решения, които са в полза на хората. В тази реторика ние започнахме и стабилно водихме своето държание по време на 48-ия парламент “, изясни водачът на партия " Български напредък " пред бТВ.
-->
Той разяснява и премахването на Паметника на Съветската войска.

„ Съветската войска е един от главните фактори, които водят до краха на Нацистка Германия по време на Втората международна война. Независимо че Съветската войска не е воювала на Българска територия въпреки всичко това е памет към хората, които са починали, с цел да я има тази Европа, която 70 години съществува в мирни условия. България е била част от социалистическия и комунистическия блок без своето предпочитание. Ние сме били под окупация. Това е история в последна сметка. Ние сме претърпяли този урок с болките и страданията, които е понесъл българският народ, само че значимото е да създадем поуките и да гледаме утрешния ден. Всички тези неща, които сме претърпяли да ги помним, само че да мислим за утрешния ден. Затова съм по-скоро паметникът да остане на мястото си “, сподели още Янев.

А за войната в Украйна водачът на „ Български напредък “ съобщи, че в случай че има опция да каже нещо на съветския президент Владимир Путин, би му декларирал, че и най-лошият мир е по-добър от най-хубавата война.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР