Става въпрос за посегателство срещу българска институция, очаквам компетентните органи

...
Става въпрос за посегателство срещу българска институция, очаквам компетентните органи
Коментари Харесай

Румен Радев: Всяко посегателство срещу живота на гражданите е недопустимо

" Става въпрос за посягане против българска институция, чакам способените органи допустимо най-бързо да открият всички условия по случая и да изправят причинителите пред българския съд. Подобни действия би трябвало да се санкционират с най-голямата суровост на закона. Всяко посягане против живота на жителите е неприемливо ".
 
Това съобщи Румен Радев по време на посрещането на кораба " Св. Св. Кирил и Методий " във Варна. Той разгласи, че ще връчи първия мандат скоро.
 
" 49-ото Народно заседание следва да одобри значимите закони по Плана за възобновяване и резистентност, по държавния бюджет, без значение от изхода на процедурата за лъчение на държавно управление. Очаквам Народното събрание да подходи отговорно и да извършва своите отговорности.
 
" Отговорност на политическите сили е по какъв начин се договарят в Народното събрание - при какви условия са подготвени да влязат в съдружен формат на ръководство ", сподели още Румен Радев.
 
Корабът " Св. Св. Кирил и Методий " се завърна след първата си експедиция до Антарктида. Плаването беше четири месеца. Посрещат го с гала на Морска гара – Варна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР