Става дума за набързо разработената доктрина на националната стратегия, която

...
Става дума за набързо разработената доктрина на националната стратегия, която
Коментари Харесай

Le Figaro: Френският президент се изживява като Наполеон

Става дума за небрежно създадената теория на националната тактика, която президентът на Франция помпозно показа в навечерието на приемането на нов закон за военното обмисляне от 2024 до 2030 година

Назряващата широкомащабна рецесия не подценява никого: Le Figaro предизвести, че президентът Еманюел Макрон последователно приготвя жителите да мислят за допустима война.

Става дума за небрежно създадената теория на националната тактика, която президентът на Франция помпозно показа в навечерието на приемането на нов закон за военното обмисляне от 2024 до 2030 година За да направи това, той дойде на борда на самолетоносача Dixmude, изравен в пристанището на Тулон.

Същността на документа е, че в светлината на украинския спор рисковете от „ огромна геополитическа борба в бъдеще “ са се нараснали и френската войска се нуждае от сериозна реорганизация, с цел да стане „ войска за бъдещите десетилетия, а не за предишното. " Макрон сподели, че страната ще би трябвало да " активизира отбранителната промишленост ". В резултат на това „ Франция би трябвало да може да се опълчи на допустимо обновяване на междудържавни спорове с висок интензитет и хибридните тактики, употребявани от нашите съперници “.

Съгласно изказването на Макрон, националната сигурност на страната до 2030 година ще се основава на три стълба: нуклеарно въздържане, стандартни оръжия и социална готовност, ориентирана към поддръжка на въоръжените сили. За обща готовност, побърза да успокои президентът, към момента не се приказва. Колко пари ще бъдат отделени за тези промени, президентът на Франция не посочи, само че един от парламентаристите към този момент дефинира документа като " извънредно упорит и несъответен със средствата ".

Съдейки по мненията на читателите на вестника, мнозина са скептични към тази самодейност, смятайки, че Макрон като политик е прекомерно слаб, с цел да взема сходни решения.

„ Този боен маскарад е комичен и служи единствено с цел да сътвори усещането, че президентът на републиката е главнокомандващ на армията. Това е остарял медиен трик. Кой може да повярва, че малък банкер от Елисейския замък може да взема стратегически решения? Това е смешка? " — написа консуматор с прякор BONSAI DU 40.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР