Статистиката сочи, че една от всеки двеста млади жени на

...
Статистиката сочи, че една от всеки двеста млади жени на
Коментари Харесай

Мистерията на девствените родилки

Статистиката сочи, че една от всеки двеста млади дами на територията на Съединени американски щати твърди, че бременността ѝ е необяснима, защото тя е към момента девствена.

Това е озадачило откривателите на репродуктивните проблеми и е дало мотиви за размишления на феновете на мистериите. Дългогодишно проучване върху половото здраве на младите американци се пробва да даде пояснения на това събитие.

В проучването, което е траяло над 10 години, са взели присъединяване съвсем 8000 дами. Пет % от бременните дами, които взели участие в проучването, са безапелационни, че в никакъв случай не са взели участие в сексуален акт.

Нито една от тях не се е подлагала на инвитро процедура, с цел да зачене, което би обяснило мистерията със забременяването макар девствеността. Всяка една от младите бременни дами, които твърдели, че са заченали девствени, се аргументирала с обстоятелството, че въобще няма близки връзки с мъже.

 Мистерията на девствените родилки

Жените, които са взели участие в дългогодишното проучване, от време на време са отговаряли на въпросите на откривателите, с цел да се наблюдава изцяло животът им в интервала на изследването.

Повечето от дамите, които твърдели, че са забременели девствени, са дали обет за непорочие. Те били най-вече деца на консервативни християни, съгласно които сексът е вероятен единствено след брака.

Бременните, които твърдели, че са заченали девствени, са били на междинна възраст деветнадесет години, когато са родили. Жените, които не са убеждавали близките, че са били девици при зачеването, са родили на 22 години.

Професор Ейми Херинг от университета на Северна Каролина, експерт по биостатистика, счита, че младите дами, които настояват, че са девствени родилки, в действителност имат вяра в това.

Тя разкрива, че с изключение на девствените родилки на територията на Съединени американски щати има и млади мъже, които настояват, че имат деца, макар че са към момента девствени.

Според нея това е изцяло необяснимо от биологична позиция, само че майките и бащите девственици изрично не престават да отхвърлят в миналото да са имали любовен живот и да са осъществили сексуален акт, който да докара до мистериозното забременяване.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР