СТАРТОВИ СЪСТАВИШвейцария: Ян Зомер, Силван Видмер, Фабиан Фрай, Фабиан Шер,

...
СТАРТОВИ СЪСТАВИШвейцария: Ян Зомер, Силван Видмер, Фабиан Фрай, Фабиан Шер,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Швейцария - България



СТАРТОВИ СЪСТАВИ

Швейцария: Ян Зомер, Силван Видмер, Фабиан Фрай, Фабиан Шер, Кевин Мбабу, Денис Закария, Ремо Фрьойлер, Ноа Окафор, Рубен Варгас, Джердан Шакири, Марио Гавранович

Селекционер: Мурат Якин

България: Иван Караджов, Иван Турицов, Андреа Христов, Кристиан Димитров, Момчил Цветанов, Георги Костадинов, Ивайло Чочев, Тодор Неделев, Георги Йомов, Кирил Десподов, Атанас Илиев

Селекционер: Ясен Петров

ПРЕВЮ

Последен мач за българския народен тим по футбол в квалификациите за международното състезание. " Лъвовете " гостуват на Швейцария, а срещата е с огромен залог за домакините!

Българският отбор няма шансове да се класира за международното състезание в Катар през 2022 година " Лъвовете " обаче ще се опитат да скапват проектите на противника си.

Швейцария се бори за първото място в групата с Италия. И двата отбора са с по 15 точки, а в предходния кръг приключиха наедно. Само водачът в крайното класиране в групата ще си обезпечи несъмнено присъединяване на мондиала. Вторият ще играе бараж. При тъждество в точките значима е головата разлика, като сега за Италия тя е +11, а за Швейцария +9.
Снимка: Lap.bg
Това значи, че българският отбор може да изиграе основна роля за класирането на един от двата отбора.

През март 2021 година Швейцария завоюва с 3:1 в София, като вкара всичките си попадения до 13-ата минута.

До момента в квалификациите българският отбор има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР