Старши треньорът Златомир Загорчич пожела воденият от него отбор на

...
Старши треньорът Златомир Загорчич пожела воденият от него отбор на
Коментари Харесай

Заги: Славия трябва да е по-силна този сезон

Старши треньорът Златомир Загорчич пожела воденият от него тим на Славия да бъде по-силен спрямо предишния сезон. През последната акция " белите " приключиха на осмо място в крайното класиране и не съумяха да вземат участие в баража за Лига Европа.

" Дано сме по-силни от предишния сезон и да се представим много по-добре. Заслужаваме го като клуб. Рано е да се приказва цели. При нас би трябвало да бъдат високи. Задължени сме да бъдем съсредоточени, само че и нека няма контузени. Доволен съм, когато работя с младите, само че имаме и опитни в състава. Ще продължаваме по същия метод, като ще включим още двама-трима от школата в мъжкия тим ", съобщи Златомир Загорчич пред медиите.

Той отхвърли за интерес към Валери Божинов, който беше освободен от Левски. Ветеранът Георги Петков ще продължи да носи екипа на Славия и през идващия сезон. " Без Жоро не можем. Той е огромен човек, капитан на тима и водач. Ще продължи и се надяваме да няма травми. Може доста да ни помогне ", безапелационен е сръбският експерт.

В идващите дни играчите на Славия ще преминат функционални проучвания и на 13 юни тимът отпътува на лагер в Банско, където ще бъдат изиграни пет контроли. Предвидена е и шеста контролна среща, само че тя ще се играе в София.

Очаква се " белите " да се разделят с Александър Станисавлевич, Душан Лалатович, Преслав Петров и Кристиян Пешов, до момента в който Тони Иванов беше преотстъпен в ЦСКА 1948.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР