Старши треньорът Златомир Загорчич желае да привлече още един централен

...
Старши треньорът Златомир Загорчич желае да привлече още един централен
Коментари Харесай

Загорчич: Целта пред Славия е финал за Купата

Старши треньорът Златомир Загорчич желае да притегли още един централен бранител в Славия. Футболист на този пост ще се причисли към "белите " по време на лагера в Турция, а задачата пред тима напролет е постигане до финала за Купата на България.

"Искаме да се класираме за финала за Купата и вероятно да влезем в първата шестица. Целите постоянно са високи. Искаме да се представим мощно, би трябвало да бъдем готови за старта на шампионата. Вървим нагоре, макар че имахме някои съмнения през есента. Взехме трима нови, като още един хърватски централен бранител ще се причисли към състава по време на лагера ни в Турция ", разяснява сръбският експерт преди първата подготовка на Славия за 2018 година.

Загорчич разяснява и спекулациите към възможен трансфер на голмайстор номер 1 на "белите " през сезона Ивайло Димитров. Нападателят има 10 гола във всички шампионати през актуалната акция.

"За момента си остава наш футболист. Ако има преференциална оферта, може да се разделим ", сподели още Златомир Загорчич. Младите Владимир Семерджиев, Емил Стоев, Китан Василев и Янис Карабельов, които бяха преотстъпени в разнообразни тимове през есента, се явиха на първата подготовка на Славия от зимната подготовка. По време на лагера в Турция треньорът Загорчич ще разчита на общо 25 футболисти. Между тях ще бъдат и юношите на клуба Александър Златков, Филип Ангелов и Пламен Христов. На първото занятие за годината не се явиха Чигози Мба и Абуд Омар, които ще дойдат в София в околните дни./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР