Старши треньорът остана впечатлен от дебюта на нападателя с екипа

...
Старши треньорът остана впечатлен от дебюта на нападателя с екипа
Коментари Харесай

Диего Симеоне впечатлен от Суарес в дебюта му

Старши треньорът остана впечатлен от дебюта на нападателя с екипа на столичаните. Той влезе в игра в 70-ата минута при успеха с 6:1 над за шампионата и вкара два гола, а също така даде и асистенция за разгромния триумф.
" Двата гола не ме впечатлиха толкоз, колкото асистенцията и придвижването му по терена. Смените на Маркос,, и Суарес в действителност ни дадоха нещо екстра на терена. Самият Суарес знае какво би трябвало да прави и го прави - играе за тима ", сподели Симеоне след мача.

, Анхел Кореа и също се разписаха за Атлетико на " Уанда Метрополитано ", а това бе най-голямата победа за тима под управлението на Симеоне в първи кръг за сезона. Така столичаните дадоха да се разбере рано, че ще се борят за купата с Барса и.

" Всичко зависи от самите нас, от дълбочината в състава и от увереността на футболистите. Те би трябвало да се усещат свободни да играят. Пристигането на толкоз значим футболист като Суарес постоянно може да усъвършенства даден тим, само че единствено когато той по този начин или другояче е сработен. Имаме упоритости, само че ще продължаваме да играем мач за мач, както постоянно сме го правили ", продължи той.

" Трансферът на Суарес ни дава доста дълбочина и в случай че всички в главната група одобряват игровото време, което ще имат, то ние сигурно ще създадем добър сезон. Аз диря такива хора, когато строя тим. Те би трябвало да знаят, че от време на време ще играят, а различен път - не. Така се образуват огромните тимове и това търсим ние ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР